McDonald’s tilbyr pommes frites uten sidestykke i sine franske restauranter | mat

Fra 7. mars og i omtrent en måned vil ikke franske restauranter i McDonald’s-kjeden servere poteter til kundene sine. I stedet vil merket tilby pommes frites laget med forskjellige grønnsaker: gulrøtter, pastinakk og rødbeter. Dette er «en ny animasjon for å oppdage nye smaker og feire våre sterke forbindelser med fransk terroir,» forklarte McDonald’s France Marketing Director Anne Lainé, siterer TF1.

Hurtigmatkjeden ønsker å vekke forbrukernes nysgjerrighet ved å bytte ut sin populære potet med et sunt grønnsaksbasert alternativ. En prosess som også møter kundenes nye behov når det gjelder «matdiversifisering». Ifølge TF1 skal gulrotpoteter, pastinakk og rødbeter blandes i en kjegle. De vil bli tilbudt som tilbehør til menyene uten ekstra kostnad for kundene.

McDonald’s hevder å ha testet dusinvis av typer grønnsaker før de fant «vinnertrioen». «Vi trengte en grønnsak som var ganske fast, men med lavt vanninnhold, som ville motstå flising,» spesifiserer Brand. Til slutt opplyser McDonald’s at de har «utviklet 3 nye forsyningskjeder i Frankrike for å sikre nasjonal lansering» av grønnsakspotetene sine. Kan denne nyheten lande i Belgia? Han følger…

READ  Passiv matlaging, energisparende teknologi og koking av pasta på 2 minutter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *