MD til Cornect Norway

Det nederlandske bilmarkedet Cornects har utnevnt Ariane Stroof til administrerende direktør for det norske markedet. Stroof tar ansvaret 1. oktober og rapporterer til administrerende direktør Crane van Berg.

Ariane Stroof

Ansettelsen kommer en uke etter at CarNext kunngjorde sin nye MD for Nederland.

Med mer enn 20 års erfaring er Stroof en finans- og bilindustriekspert. For tiden fullfører han sin periode som administrerende direktør i BMW Financial Services Norge. Stroof, som har tilbrakt hele sitt liv med BMW Financial Services, begynte i teamet i april 2001 som leasingkonsulent og gikk videre til forskjellige leder- og ledelsesansvar, inkludert styreleder for EMEA -regionkontoret i München og administrerende direktør i Belgia. Vedlagt profil.

I en kommentar til Struybes utnevnelse sa Carnext -sjef Sophie Krishnan: “Arianes omfattende erfaring med å utvikle vårt digitale første forslag i Norge og gi kundene en fantastisk bilkjøpsopplevelse er en virkelig fordel.”

“Vi ser et stort potensial i det norske markedet, og vi håper at Ariane vil hjelpe oss i vår neste fase av utviklingen,” sa Krishnan, som tok ansvaret forrige måned.

I Norge er Auto Verticals viktigste konkurrenter Schibsted-eide Auto Vertical Nettbil.no Og horisontalt Finn.N., Og autosider Naf.no Og Car4Sale.no.

CarNext ble grunnlagt i 2018. I Europa, CarNext Østerrike, Belgia, Tsjekkia, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Hellas, Ungarn, Irland, Italia, Luxembourg, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Romania, Slovakia, Spania, Sverige, Sveits og Tyrkia Det også opererer i Brasil, India, Mexico, New Zealand og De forente arabiske emirater.

Panelet utnevnte en ny lege for Tyskland i april, i forkant av en ny avtale for Storbritannia i 2019.

Stroof Carnett sa at den er i forkant av bransjens digitale transformasjon og “måling i utrolige hastigheter”.

READ  Norge slutter seg til EUs nye sektorsanksjoner mot hviterussisk regime

Teamet forstår at kundene har makt til å forvente en sømløs og online opplevelse. Jeg ser frem til å jobbe med et så dedikert team og styrke Cornects posisjon i det norske markedet, sier han. Sa det i en uttalelse.

Stroof er profesjonell på engelsk og tysk, og snakker litt arabisk, nederlandsk og fransk. Han fikk sin mastergrad fra Universitetet i Antwerpen.

relaterte artikler

  • 16. september 2021

    CarNext, b-til-b og b-to-c bilmarkedet, har utnevnt Petra Wijverberg til administrerende direktør …

  • 19. april 2021

    Bruktbilmarkedet Cornext har utnevnt Martin Verrell til tysk administrerende direktør.

  • 10. mai 2021

    Dubai-baserte bruktbilmarkedet CarSwitch.com har utnevnt Waqar Amin til sin nye administrerende direktør.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *