Med Windows 11 og oppgavelinjen går Microsoft endelig tilbake

Microsoft Windows 11 tilbyr en liten utvikling på oppgavelinjenivå. Selv om den er liten i naturen, er den «stor» for sin nytte. Hva handler det om?

Den siste forhåndsversjonen av Windows 11 kommer med gode nyheter for brukere som ønsker enkel tilgang til Task Manager.

Da det ble lansert Windows 11 introduserte forbedringer, nye funksjoner men også viktige endringer. For eksempel bestemte Microsoft seg for å flytte Task Manager-snarveien fra oppgavelinjens kontekstmenylinje til Start-menyen av en eller annen ukjent grunn.

For mange har denne lille endringen fått store konsekvenser i den forstand at automatisering bør tenkes nytt for å gagne produktiviteten. Siden den gang har negative kommentarer hopet seg opp og giganten har blitt bedt om å revurdere sin holdning.

I Windows 11 er oppgavebehandling lett tilgjengelig

Etter måneder med venting bestemte Microsoft seg for å svare positivt. Den siste forhåndsversjonen av Windows 11 gir en tilbakevending til sine gode gamle vaner. Selskapet forklarer

«Basert på tilbakemeldingen din har vi lagt til en oppgavebehandling i kontekstmenyen når du høyreklikker på oppgavelinjen. »

Foreløpig er dette tillegget kun tilgjengelig gjennom Windows Insider-programmet. Vi vet ikke om Microsoft vurderer en «mainstream»-utgivelse når som helst snart.

Sammen med denne løsningen tilbyr Microsoft også noen forbedringer i systemstatusfeltet. Det er lov å omorganisere ikonene. På dette tidspunktet legger selskapet til

«Denne utgivelsen inkluderer foreløpig støtte for omorganisering av systemstatusfeltikoner (…) Flere forbedringer av denne opplevelsen kommer snart. Som en påminnelse, ruller disse systemstatusfeltoppdateringene fortsatt ut og er ennå ikke tilgjengelige for alle innsidere. »

Til slutt, feil med fast dato og klokkeslett vises på noen enheter.

READ  Andhra Pradesh-sjefssekretær ber Energy om å identifisere investeringspotensial - New Indian Express

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *