MediaTek-inntektene øker med den siste Dimensity 8000/9000

Halvledermarkedet kan være svært konkurransedyktig, men MediaTek har vært i stand til å prestere godt siden begynnelsen av året på grunn av Dimension 8000- og 9000-seriene. Nylige økonomiske resultater beviser det.

Til tross for den bransjeomfattende halvlederkrisen, er det grunn for MediaTek-ledere til å fortsette å smile. Faktisk så den taiwanske brikkedesigneren sin omsetning øke med rundt 33 % de første fem månedene sammenlignet med samme periode i fjor. Overraskende nok har selskapet allerede annonsert at det ikke vil ha noen problemer med å nå målene som ble satt i andre kvartal.

En suksess spesielt på grunn av spenningen forårsaket av SoC Dimension 8000/9000 som ble allment akseptert av kinesiske giganter som Oppo, Vivo eller Xiaomi. Faktisk, selv om noen modeller av disse merkene er utstyrt med Qualcomm-brikker i Europa, har noen av disse merkene valgt en tilsvarende fra MediaTek for hjemmemarkedet. Gode ​​nyheter for amerikanske Qualcomm eller Samsung, som har vist seg å være ekstremt dyktige til å levere motsatt vekt i segmenter som en gang var vanskelige å konkurrere med.

En strategisk 8000-serie

Det skal bemerkes at disse SoC-ene gir en god mengde kildestrøm samt komplett tilkobling. 8000-serien, egnet for mellomtoner, for eksempel wifi 6E, kompatibel med Bluetooth 5.2, og 5G-modemet (millimeterbølger) garanterer hastigheter på 4,7 Gb/s. I tillegg gir Mali-grafikkbrikker de mest relevante tjenestene innen videospill. Så selv i Frankrike kan vi forvente at denne typen spesifikasjoner vil spre seg i fremtidige smarttelefoner.

Denne positive trenden kan imidlertid gå uten damp i juni. I møte med utbredt inflasjon kan produsenter redusere antall bestillinger, bremse forsyningskjeden og prøve å justere prisen på smarttelefoner som allerede er på markedet.

Annonsering, innholdet ditt fortsetter nedenfor

Annonsering, innholdet ditt fortsetter nedenfor

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *