Medlemmene av Meneskin giftet seg…sammen!

Medlemmer Maneskin «giftet» i en fireveis seremoni for å feire utgivelsen av deres nye album, Som haster! (Vi ga deg Classic 21 forrige fredag).

Italian Rockers Party ble holdt på Palazzo Francacio i Roma, Italia. Vinnerne av Eurovision Song Contest 2021 ankom denne bygningen fra 1800-tallet kledd helt i hvitt.

I denne funksjonen vil teammedlemmene – Damiano, Victoria, Ethan og Thomas – Hver erklærte sin «udødelige lojalitet til hverandre.» Seremonien ble ledet av en italiensk motedesigner – og Tidligere kreativ direktør for Gucci – Alessandro Michael, sanger og rapper Maskingevær KellyProdusenter Baz Luhrmann Og Paolo Sorrentino Og Fotballstjerner Paulo Dybala Og Lorenzo Pellegrini Blant gjestene på dette spesielle «bryllupet» var

Etter å ha sverget «troskap til hverandre for alltid», for resten av livet, medlemmene Maneskin De utvekslet ringer og kyss før de spanderte en eksklusiv konsert med sanger fra det nye albumet. Som haster!.

Det tilsynelatende fiktive bryllupet, som fremfor alt var et stort reklamestunt, ble organisert i samarbeid med en kjent streamingplattform for å gi ut deres nye plate.

READ  'Crazy Rich Asians' regissør for å utforske en rekke høyprofilerte kinesiske kunstverter i sin neste film

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *