Megan Markle ble oppsøkt av tabloidene etter denne farlige godkjenningen av rettferdighet

Folk og kongefamilien

Megan Markley har innrømmet i britiske domstoler at hun ga informasjon til forfatterne av en uoffisiell selvbiografi om henne og prins Harry, i motsetning til hva hun tidligere hadde påpekt i saken brakt til den britiske tabloiden.

Den 40 år gamle amerikanske skuespillerinnen vant saken om brudd på personvernet i februar Sunday Mail. Han er tiltalt for å ha publisert et brev skrevet i 2018 der han ba faren, Thomas Markle (77), slutte å stikke og lyve i media om deres ødelagte forhold.

Les mer> «Bad Behavior»: Megan Markle bruker sin kongelige tittel til et helt forbudt formål

Under anken, som ble behandlet frem til torsdag i London, motsetter den mye sirkulerte tabloiden seg nå avgjørelsen. Hertuginnen av Sussex sine påstander ser ut til å ha blitt svekket av vitnesbyrdet til Jason Knauf, parets tidligere kommunikasjonssekretær, som nå er i California.

Beklager, men britisk presse vil ikke tilgi ham

Bringe vann til planten Sunday Mail I ønsket om å bevise at Megan Markle fortsatte å prøve å påvirke opinionen, hevdet sistnevnte å ha gitt personlig informasjon på vegne av paret til forfatterne av kongeparets uoffisielle biografier. Å finne frihet (“Harry og Megan, gratis”).

Ifølge ham handler bokprosjektet om ham.” Vanligvis diskutert” og ” Direkte med hertuginnen, personlig og via e-post “.

I skriftlig vitnesbyrd gitt i retten, innrømmet Megan å ha vært involvert i å skrive boken – noe hun og mannen hennes alltid hadde benektet – og ba om unnskyldning for å ha villedet retten uten først å nevne det.

MR. Jeg erkjenner at Knauf ga informasjon til forfatterne og at han gjorde det så vidt jeg vet., forklarer hun imidlertid ” Han visste ikke hvor mye informasjon han delte.».

Jeg beklager overfor retten for ikke å huske disse transaksjonene på det tidspunktet., fortsetter hertuginnen.

READ  Lisa Kudrow sier 'Stolt, glad, litt gråtende' når sønnen Julian er utdannet fra USC

Markle delte imidlertid informasjon med forfatterne.” Langt unna svært detaljert personlig informasjon ” At Sunday Mail Ble publisert.

Prins Harry (37), den sjette i rekken til den britiske kronen, har gjentatte ganger fordømt mediepresset på sin kone og har vært hovedårsaken til at han forlot kongefamilien siden april 2020.

Les mer> Megan Markle multipliserer tegn på å gå inn i politikken: Stephen Berns analyse

De britiske tabloidene, ofte nådeløst mot hertuginnen, ble fete ved å tråkke på ryggen. De Solen “Sir, Madame” dedikerte torsdagsomslaget sitt til en karikatur av Megan med kallenavnet “Stunt Madame”, med henvisning til barnebokserien.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *