Megan Markle eksploderte under rettsmøte på grunn av «kaotisk og forferdelig beretning» | Royal | Nyheter

Hertuginnen av Sussex-utgiveren har saksøkt Associated Newspapers Limited (ANL) for utdragene av et håndskrevet brev som ble sendt til hennes fremmede far, Thomas Markle, i utskriftene fra e-post-søndag i tabloid i august 2018. Det er nødvendig med en pinlig høring da advokatene hans fortalte High Court tirsdag at løslatelsen av det «personlige, private og viktige brevet» var et åpenbart brudd på hans privatliv og manglet noen beskyttelse.

Men advokater som representerer ANL hevdet at Megan ga «en forvirrende og forferdelig redegjørelse for den påfølgende kommunikasjonen om opprinnelsen til brevet og dets eksistens.»

Advokater med post-på-søndag hevdet at Megans personvernsak var «fullstendig irrelevant» for en konklusjon uten høring.

Etter hvert som saken utviklet seg, ble Megans argumenter støttet av det faktum at «noen viktige fakta har endret seg.»

Megans håndskrevne brev til hertugen og fire tidligere ansatte i hertuginnen av Sussex kan inneholde bevis som kan kaste «lite lys», har faren til den skilte blitt fortalt i High Court.

Les mer: Megan Markle rettssak: «Palace Four» Letter «Shine»

ANLs advokat Anthony White QC sa at utviklingen «roper på en etterforskning» – og argumenterte derfor for at det ikke var grunnlag for den korte dommen fra Justice Warby.

Han fortalte også retten at det var ytterligere bevis for at Megan «direkte eller indirekte ga personlig informasjon» til de som skrev den uautoriserte selvbiografien til hertugen og hertuginnen av Sussex, Discovering Freedom.

I et brev til Express.com 21. desember 2020 sa fire tidligere ansatte i Megan og prins Harry – som understreket deres vilje til å forbli nøytrale i prosessen – at de kunne «kaste litt lys» på utkastet. Håndskrevet brev fra Sussex.

READ  Pauline Kirke 'Leave the Birds of the Birds etter den store køen med Linda Robson'

Brevet ble ikke ført for retten som en del av hertuginnen av Sussexs argument om at en sammenfattende dom skulle avgjøres, men ble anbefalt av advokater som representerer ANL som et middel til å argumentere mot søknaden om den sammenfattende dommen.

”Hvorvidt kravstaker forventet at brevet skulle bli offentlig kjent;

«Hvorvidt saksøker direkte eller indirekte har gitt personlig informasjon (generelt og spesielt i forhold til brevet) til forfatterne for å finne frihet.»

I et brev sendt på deres vegne gjør advokatene det klart at disse fire tidligere assistentene i Sussex «ikke er velkomne» til å være involvert i etterforskningen.

Justice Warby avsa ikke en dom da rettssaken ble avsluttet på onsdag og fortalte High Court at han ville avgi et utkast til dom i løpet av de neste to ukene.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *