Megan Markle «vil være hjemme i Amerika» når prins Harry besøker Storbritannia i år

Megan Markle burde ikke komme tilbake til Storbritannia Prins Harry I følge rapporten, under flere planlagte besøk senere i år.

Det sies at hertuginnen av Sussex ikke vil ha muligheten til å delta på mange show med mannen sin i sommer Daglig post Krav – Selv om denne handlingen ikke sies å være svindel.

Kilder sa at han har blitt valgt av forskjellige grunner, og hans fravær vil unngå en uunngåelig økning i publikum og media.

En sa til studien: «Dette er en personlig og praktisk beslutning for paret, men det vil definitivt hjelpe myndighetene å veilede hva som kan være en veldig vanskelig situasjon.»

Lokalbefolkningen understreket at situasjonen fortsatt er i lufta på grunn av den pågående globale epidemien og andre faktorer.

Tror du Megan kommer tilbake til Storbritannia om sommeren? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Rapporter antyder at Megan kan bli hjemme med sønnen Archie mens Harry deltar på forlovelsen

Harry, 36, forventes å reise tilbake til Storbritannia for å besøke sine slektninger i juni og juli, når bestefaren, prins Philip, fyller 100 år og en statue av sin avdøde mor, Diana, blir avduket.

Sussex forlot som kjent Storbritannia – og deres roller som arbeidende kongelige – en kaustisk rift kjent av kommentatorer i fjor som «Maxit».

Det endelige offisielle engasjementet fant sted i Westminster Abbey i mars, hvor Harry og broren prins William var uenige med hverandre.

Harry og Megan, 39, flyttet til Nord-Amerika med sønnen Archie etter å ha forlatt Storbritannia og sikret seg senere lukrative avtaler med kraftverksselskaper. Netflix Og Spotify.

READ  Guillaume Canet ble sjarmert av Marion Cotillard, som ble med en kjent sanger for en full konsert.

Ifølge rapporter skal paret bo på Frogmore House når prinsen kommer tilbake, som paret har lånt ut til prinsesse Eugenie og ektemannen Jack Brooks Bank.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *