Megan og Harry: Sønnen deres Archie kunne ha hatt denne tittelen, men de nektet i frykt for latterliggjøring

Archie kan ha vært 2 år gammel, Earl. Men foreldrene hennes, Megan Markle og prins Harry, bestemte seg annerledes av en grunn. Her er det.

Megan Markle og prins Harry er definitivt veldig forsiktige i bildet sitt. Denne nye informasjonen, avslørt av forfatter og kongelig ekspert Andrew Morton, er ytterligere bevis på dette: «Archie kan ha tatt tittelen jarl av Dumberton, som er en æresgrad, men Harry og Megan bestemte seg annerledes fordi de trodde Archie kunne ha endret ordet «dum» i ordet «Dumberton» til latterlig da de gikk på skolen. “, sa han til American Weekly American Weekly Magazine.

Hvorfor? Rett og slett fordi på engelsk “Dum” “Dumt” betyr “dum”. Så hertugen og hertuginnen av Sussex ønsket å unngå dette for deres 2 år gamle lille bue. Så han fikk ingen fyrstetittel ved fødselen. Men det kan fortsatt endre seg … som Andrew Morton minner oss om er det et spørsmål om etikk. «Før prins Charles kom til makten (Archie) var det ingen måte å få graden på, fordi tittelen prins eller prinsesse er gitt kun til barna eller barnebarna til den regjerende herskeren, og Archie er det adopterte barnebarnet til den regjerende herskeren. “, sa statseksperten.

READ  Prins Charles 'tidligere assistent trekker seg som formann for veldedighet midt i etterforskningen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *