Meghan og Harry, ny utgivelse alle smiler: par på landsbygda?

I følge en artikkel Paris-turneringen Frankrike Av Seraphine Roger

Bare dager etter begynnelsen av året tilbrakte alene i villaen deres i Montecito, reiste prins Harry og Meghan Markle hver for seg og deretter som et par. Hertugen og hertuginnen av Sussex er tilbake i søkelyset, og avslutter måneder med stillhet. Selv om den britiske kongefamilien har vært i søkelyset de siste dagene, har paret valgt å time tilbake til offentligheten i forbindelse med kroningsseremoniene. Fredag ​​12. mai ble de sett på gatene i Santa Barbara.

Prins Harry og kona nøt en kveld i California. De to ble sett da de forlot sushibaren på Michelin-stjernerestauranten Montecito. Hender, og alle smil, vises på bildene de har avslørt på nettstedet TMZ. Med håret stylet i en glatt hestehale, valgte hertuginnen av Sussex en kort brun Heidi Merrick-kjole, en liten Cesta-veske og et par Hermes-sandaler. Prins Harry på sin side hadde på seg en svart T-skjorte over hvite bukser.

En utflukt som kommer en uke etter kroningen av Charles III. Meghan Markle ble i USA mens hennes yngste sønn tok en to-dagers tur for å delta på arrangementet. Etter uker borte fra fotografer, dukket hun opp overraskende mens hun boltret seg med venner. Et blikk som tiden ikke kan gå uten å tenke på. Han savnet sin svigerfars kroning, og dukket opp i fin form og omgitt av venner, snarere enn ensom og misfornøyd, slik noen forestilte seg den gangen.

Meghan Markle hedret for morsdagen

Meghan Markle utnyttet helgen til å feire morsdagen og fremheve en av hennes forskjellige veldedige forpliktelser. Søndag 14. mai dukket Kelly McGee Zajfen, medgründer av den Los Angeles-baserte Alliance of Moms Association, opp på en av vennenes Instagram-kontoer. Hun berømmet morens investering og kvaliteter til Archie og Lilibet (4 år og 1 år): «Jeg tenker umiddelbart på deg, Meg. Så utrolig omsorgsfull, varm og åpen du er. For en fantastisk venn og mor. […] Du vil alltid si ja først og støtte de du er glad i. Du er en sterk talsmann for de som trenger det.»Kan vi lese?

READ  Plutselig død eller sykdom? Ifølge mange eksperter er dronning Elizabeth II død

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *