Men når regningen for to glass og en tallerken pasta er en kalddusj for et par på ferie i Mykonos (BILDER)

Nei det var ikke feil. Men da servitørene gir ham regningen, mener Oscar det var en feilberegning. 34-åringen var på ferie på Mykonos med vennen sin og bestemte seg for å stikke innom en velkjent pub på øya, DK Oyster.


av videoer

Paret ble trukket inn av tilbudet om en gratis lenestol på torget for ethvert kjøp av en drink. Et fristende forslag som best ble unngått.

«De var veldig hyggelige og servicen var veldig bra, og de hadde en samtale med oss. Vi bestilte brus. Bare to juicer. Jeg spurte ikke om prisen,» sa han til avisen. Legg til bestillingen en pastarett med hummer… uten å vite at den vil telle i gram. «De brakte oss den største hummeren. Det var spaghetti, men med hver bit av hummer. Det var et stort stykke.»

Begynnelsen på problemene. Når de hadde svelget retten, fortalte et lite stykke papir at det kostet 400 euro! «Jeg gikk for å betale, og fyren fortalte meg at smoothiestavene var 65 euro hver; etter det sa han at det var 600 euro, etter at han hadde betalt 100 euro for tjenesten,» sier Oscar. Sjokkert prøver briten å ringe politiet, men vil også unngå trøbbel.

Rasende vil han ende opp med å betale for å unngå å kaste bort dagen. «Det ødela nesten ferien min. Jeg vil aldri dra dit igjen. Jeg vil aldri anbefale det.»

READ  Norway Royal Salmon AS (OB: NRS) er på vei ned, men grunnleggende ser anstendig ut: Vil markedet korrigere aksjekursen i fremtiden?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *