“Menneskelige levninger” funnet i Florida og gjenstander som tilhører hans forlovede

Etterforskningen av drapet på KP Pettito, en ung reisende som har vært i USA i flere uker, nådde et avgjørende stadium onsdag.Menneskelige levninger“Og gjenstandene, som tilhører forloveden hennes, har ikke vært tilgjengelig på flere uker i et naturreservat i Florida.

Etterforskere fant menneskelige levninger med personlige eiendeler som en ryggsekk og notatbok eid av Brian Laundry.“I et område som var”Under vann inntil nyligDet sa det føderale politiets spesialagent Michael McPherson.Menneskelige levninger“.

Seriøst ønsket Brian LaundryInteressert personLiket av kjæresten hans ble funnet nær Grand Dayton nasjonalpark i Wyoming under en etterforskning av forsvinningen til 22 år gamle KP Pettito.

Jeg vet at du har mange spørsmål, men vi har fortsatt ikke alle svarene«Mr. McPherson sa i en kort tale som ble sendt direkte av amerikanske medier.

Rettsmedisinere vil være på plass.”Sannsynligvis flere dager“, sa etterforskningslederen.

Tidligere kunngjorde Tampa oppdagelsen av FBIUndersøkelsesrelatert materiale Carlton Reserve, nær Sarasota, uten å gi ytterligere detaljer. Familieadvokat Steven Bertolino fortalte ham at eiendommen tilhørte den unge mannen.

Brian Laundrys foreldre besøkte stedet onsdag morgen, la han til.

READ  Helseadvarsler når dødsgjerde brenner ved 54.4C | Amerikansk vær

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *