Mer enn 60 % av brukerne av digitale innskudd er for ordningen

I såkalte lukkede miljøer, som KBC Banks hovedkontor i Leuven, ble den første serien med prosjekter utført allerede i begynnelsen av året. Men denne gangen er det også testet en hjemmeskanner designet for de uten smarttelefon eller internettilgang.

«På pilotprosjektnivå viste det digitale systemet sin operative styrke. Den digitale plattformen var tilgjengelig for brukerne 24 timer i døgnet, syv dager i uken, og det ble ikke observert feil,» leser vi i pressemeldingen. «Mer enn 99 % av kodene ble skannet på forbrukernivå uten problemer.» Overvåking ligner på systemet når det gjelder hjemmeskannere testet på feriesenteret.

Selv om ytterligere analyse av tilgjengelige data pågår, sier forskere at prosjektet har hatt innvirkning på søppelnivået. «Respekten for brukernes privatliv er også sikret. Det er ikke registrert noen klager,» la det til.

Foreløpige resultater fra denne andre runden med pilotprosjekter vil bli analysert av et rådgivende panel. En styringskomité ledet av Ovam vil ta hensyn til dets bidrag og sende sine konklusjoner og anbefalinger til den flamske regjeringen.

© 2023 Belga Newsbriefing. Alle rettigheter til reproduksjon og representasjon forbeholdes. All informasjon som er gjengitt i denne delen (transkripsjoner, fotografier, logoer) er beskyttet av immaterielle rettigheter. Belga Newsbriefing. Derfor kan ingen av denne informasjonen reproduseres, endres, redistribueres, oversettes, kommersielt brukt eller gjenbrukes uten skriftlig tillatelse på forhånd. Belga Newsbriefing.

READ  Global M&A stiger igjen i 2021

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *