Mer varierte kjøp med miljøsjekker og dyrere førerkort: hva endres 1. mars for lommeboken

Prisene for førerkortprøver vil være høyere i Vallonia fra 1. mars. Denne økningen tillater bekymring A (motorsykkel), B (bil) og G (landbrukskjøretøy). Type C (lastebil) og D (buss) tillatelser påvirkes ikke, siden prisene deres allerede er automatisk indeksert hvert år.

For B-lisensen varierer prisen for teoretisk eksamen fra 15 til 16 euro mens prisen for praktisk eksamen varierer fra 36 til 40 euro. Risikopersepsjonstesten går også fra 15 til 16 euro.

Den kabinettutpekte Valérie de Puy (MR) spesifiserer at økningen «Svarer på sektorens krav om å kunne håndtere de mange indikatorene på lønn og økningen i energikostnaderDisse prisene har ikke blitt indeksert siden 1998.

Den totale summen som må brukes for å få tak i hans dyrebare sesam er alltid høyere i Vallonia enn i andre regioner.

Selv om økningen i prisene for teoretiske og praktiske eksamener alene er lavere i Vallonia enn i Brussel og Flandern, er den totale summen som skal betales for den dyrebare sesamen alltid høyere i Vallonia enn i andre regioner. Den totale kostnaden for de praktiske og teoriprøvene er 56 EUR i Vallonia, 60 EUR i Brussel og 65 EUR i Flandern. Men en førerkortkandidat sør i landet må også betale 16 euro for en risikopersepsjonstest, som kun betales i Vallonia. Dette bringer totalen til 72 euro i Vallonia.

I Wallonia er det også en test av teknisk kjøreevne som lar deg trene på egenhånd etter et 20-timers opplæringskurs på en kjøreskole eller tre måneder i den uavhengige sektoren med guide. Denne enheten finnes ikke andre steder. På onsdag vil prisen stige fra 60 til 67 euro.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *