Mercado: Etter Rabinha vil ikke Barca stoppe der

Barça kjenner vingene vokse. I løpet av få dager fullførte klubben signeringen av den brasilianske vingen Rafinha fra Leeds United for nesten €60 millioner, og fornyet kontrakten til Ousmane Dembélé, som nå løper til 2024.

I begynnelsen av juli bekreftet den katalanske administrasjonen signeringene av den danske forsvarsspilleren Andreas Christensen fra Chelsea og midtbanespilleren Franck Kessi fra AC Milan. I begge tilfeller viste operasjonen seg å være gratis fordi begge spillerne var på slutten av kontrakten.

Så avgangene til Dani Alves og Adama Traoré er allerede fylt opp. Men katalanerne ønsker tydeligvis å konkurrere med Real Madrid igjen i kampen om La Liga-tittelen. Med andre gode scener. Starter med saken om Robert Lewandowski. Polen-stjernen, som ønsket å forlate Bayern München et år etter at kontrakten gikk ut, begynte å trene onsdag med en bitter smak i munnen. Barças første tilbud ble vennligst avslått, men nå som €50 millioner er på tilbud, må oppgjøret fortsette.

Parallelt er katalanerne opptatt av en ekstra forsvarsspiller med Jules Conte. Under kontrakt i Sevilla FC venter den franske landslagsspilleren nå på klubbens grønt lys.

I mellomtiden kan Bernardo Silva (Manchester City) være et mål hvis Frenkie de Jong forlater. Men Barca vurderer også smart rekruttering, spesielt den unge midtbanespilleren Carney Chukwuemeka (18) fra Aston Villa.

READ  Den merkelige situasjonen til Kevin de Bruyne

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *