Merk paraden med vintergrønnsaker

Kombinasjonen av LED-interlys og HPS-topplys økte vinterens månedlige avkastning med 24% i Agrocultura nær Moskva. (Fotokreditt: Alle bilder er høflige.)

I samsvar med søket etter hagebelysning som driver for forretningsutvikling, har Signify kunngjort en eller to installasjoner på tomatfarmene hvor avlingene allerede har økt betydelig, eller de forventes å være tilgjengelige ved å bruke en av selskapets LED-tabletter, for eksempel LED Interlight Og med en kombinasjon av HPS-topplys.

I likhet med siste rangering er det siste i det nordlige klimaet, og denne gangen i Norge og Russland. Belysning muliggjør produksjon hele året i disse kalde områdene.

Signify-konsernsjef Eric Rondolat har etablert hagebruksselskapet som en av de viktigste planetariske “bærekraft” -sektorene, og bemerker at fremskritt innen plantevekstteknologi vil hjelpe produsenter med å møte utfordringen med fôring.

Norwegian Nursery and Signify-brukere peker på ytterligere miljøfordeler ved å redusere skadelig CO i lokalt dyrkede avlinger2 Og utslipp fra skipsproduksjon fra de varmere landene i sør.

“Mange supermarkedkjeder ønsker å tilby sine kunder fersk og velsmakende frukt og grønnsaker med et betydelig lavere karbonavtrykk enn de fra Sør-Europa,” sa Core Week, administrerende direktør i Miljagardneriat. “Dette er noe vi kan tilby gjennom året, takket være vårt samarbeid med Signify.”

Miljacordneriat Signify forventes å være den første fasen av et større prosjekt, og Philips Green Power LED-topplyktene vil bli installert på 1 hektar tomater og 0,4 hektar pepper på 7 000 hektar.2 – Omtrent 753 000 fot2) Drivhusanlegg Norge, Roland, Norge. Den installerte SignifyCroissant kontrollsystem med varierende lysstyrkenivå For eksempel kan du dempe eller slå av lysene på solfylte dager. Spekteret ser ut til å være forhåndsinnstilt.

READ  Sveriges Stutswick for å fjerne forskningsovnsdrivstoff fra Norge

Core Week, administrerende direktør i MiljaCardNorriat, dyrker paprika og tomater under LED-topplys.Core Week, administrerende direktør i MiljaCardNorriat, dyrker paprika og tomater under LED-topplys.

Signify utviste ingen avkastningsøkning på grunn av belysning, som gikk bra før forrige vekstsesong. MiljaCardNariat begynte å høste og levere lokalt tidligere denne måneden.

I mellomtiden, I Russland økte tomatutbyttet med 18% på ett år, 24% fra november til begynnelsen av mars, på to år, 1 hektar pilot 80-Ha Agrocultura gruppe drivhus nær Moskva. Bruker Acrocultura SignifyTradisjonell Høytrykksnatrium (HPS) Toplighting gjennom hele 80-tallet Ha, Og merk LED-interlysene i en av dem Ha.

Interlighting Det er Plasseres inne i plantene i stedet for over, og dermed Bringer lys Nærmere avlingen En fordel, Vurder det i et drivhus, Omtrent Ifølge Significi når ikke en tredjedel av sollyset det området.

Men vanlig HPS vil avgi varme som skader planten. EnergiEffektive lysdioder fungerer kjøligere, reduserer risikoen og blir dermed brukt til spektral direkte brukInnstilt lys.

Albuna Farms, en kanadisk agurkprodusent med base i Kingsville, Ontario, ga Signify-teknologien til gårdene.

Mange identifiserer segDrivhusprosjekter er i Nord, nemlig Albuna og et annet LED Magazine Kanadiske dalavlere i British Columbia har nylig brukt LED-topplys for vekst av salat.

Forfatterens merknad: LED Magazine er nok en gang vert for Hardicon Light + Tech Conference i 2021, denne gangen 28. – 29. september. Registrer deg for å bli med oss Lær nøkkelord om hagebruksvitenskap, oktettsystemer og suksesshistorier for forretningsbruk fra høyttalere.

Mark Holber Medvirkende redaktør for LED Magazine, og en energi-, teknologi- og forretningsjournalist (markhalper@aol.cÅhjeg er).


For LED- og SSL-oppdateringer, hvorfor ikke Følg oss på Twitter? Du finner administrert innhold og kommentarer, samt informasjon om forretningsbegivenheter, webcast og forskning Senter selskapsside Og Vår Facebook-side.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *