Merkel News: Tyskland kan bli utsatt for lockout frem til juni på grunn av manglende søksmål Verden | Nyheter

Tyskland har slitt med å kontrollere infeksjoner siden landets isvaksine ble rullet ut. I følge Robert Koch Institute (RKI) steg landets syv dager tilfeller til 166 per 100.000 mennesker i uken.

Da antall saker fortsatte å øke, innførte Merkel ytterligere låsebegrensninger frem til midten av april.

Men finansminister Olaf Scholes advarte om at restriksjoner kan innføres, i det minste frem til juni, ettersom infeksjoner fortsetter å øke.

Mr Sholes Built-in Zondak sa til dem: “Vi trenger en tidsplan for hvordan vi kan komme tilbake til det normale livet, men det bør være en plan som ikke bør avlyses etter noen dager.”

Han la til hvordan den føderale regjeringen kunne skissere “klare og dristige oppstart” for sommeren, slik at restauranter kunne tilpasse seg gjenåpningsplaner og sommerferier.

Finansministeren sa at trinnene ville avklare når du besøker konserter, teatre og fotballstadioner.

Denne uken godkjente det tyske parlamentets øvre hus en lov som ga Merkels regjering ytterligere fullmakter til å bekjempe en tredje bølge av regjering.

Endringen av loven om beskyttelse mot smittsomme sykdommer gjør det mulig for den nasjonale regjeringen å pålegge portforbud fra 22.00 til 05.00, samt begrense private møter, sport og butikkåpninger.

Hvis spredningen av viruset overstiger 165 tilfeller per 100.000 innbyggere, vil skolene stenge og gå tilbake til online leksjoner.

Les mer: Tusenvis marsjerer i London mens politiet såres i protester

Han sa til ZDF TV: ”Det er en alvorlig designfeil i denne loven.

“Denne loven reduserer ikke infeksjonsstatistikk.”

Andre statsrådsledere i Tyskland delte sine bekymringer om nødpausen.

Hess statsminister, Volker Buffer, i Kristelig-demokratiske union, sa at utgangsbegrensningene var “konstitusjonelt komplekse”, spesielt med planlagte skolestengninger.

READ  Kvinnen ber om nåde etter å ha blitt angrepet 40 ganger av Taliban

Mer enn 80.000 mennesker har dødd av viruset i Tyskland.

Leger har advart om at intensivavdelinger kan slite med å takle hvis det ikke blir gjort noe.

Tyskland har sett økende uro over låsearbeidet, og tusenvis av blokkeringsfrie demonstranter marsjerte nær parlamentet denne uken.

Brandenburger Tor til demonstrasjonene, politiet brøt koviten og brøt reglene, og mer enn 150 ble arrestert for å ha angrepet offiserer.

Myndighetene sa at de sprayet pepper da demonstranter prøvde å krysse en barriere ved porten.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *