Mersk boring beskytter Agar PP-kontrakt for lavutslippsrigg

CJ70XL Jack-up har Rick Mersk koordinator hybrid, lavutslippsoppgraderinger. Kreditt: MAERSK DRILLING.

Norge har nylig sikret seg en tilleggskontrakt med Rick Mersk Coordinator med lav utslipp for å bore en undersøkelse fra Mersk Drilling Acres PP.

Det ekstremt alvorlige miljøet er en nylig brønnkontrakt som en direkte fortsettelse av tidligere annonsert arbeid for Jack-up Rick Mersk Coordinator.

Forventes å starte i desember i år, vil avtalen 6 9,6 millioner løpe i 36 dager.

Dette ekskluderer integrerte tjenester og ytelsesbonuser. I tillegg inkluderer kontrakten også muligheten for tilleggsarbeid.

Morsk Drilling COO Morton Kellstroop sa: “Vi er glade for å legge til dette ekstra arbeidsmålet for Mersk Coordinator, som vil gi en mulighet til å demonstrere at vår alliansemodell med Acre BP og Halliburton også kan brukes til en forskningskampanje, noe som resulterer i betydelig lavere effektivitetsgevinster. ”

Acre PP signerte en kontrakt for Mersk Coordinator under rammeavtalen signert i 2017 med Mersk Drilling som en del av Acre PP Jack-Up Alliance, som også inkluderer Halliburton.

Mersk Drilling bemerket at avtalene under Alliansen er basert på markedsrentevilkår.

Nylig ble en rekke forbedringer bestemt for å konvertere Mersk-koordinatoren til en hybrid, lavutslipps-rickshaw.

Blant operasjoner i begynnelsen av måneden med lignende forbedringer, registrerte Mersk Intrepid et lovende startdatapunkt som ville redusere drivstofforbruket og CO emissions்-utslippene med ca. 25% sammenlignet med gjennomsnittlig baseline.

Rick registrerte også om lag 95% reduksjon av NOx-utslipp.

CJ70XL Jack-up Rick Mersk Coordinator har hybrid, lave utslippsoppgraderinger og er designet for å utføre helårsoperasjoner i Nordsjøen.

READ  Batteridrevet cruiseskip i Norge overopphetes, truer eksplosjon - gCaptain

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *