Mesut Ozil: Arsenal-sjef Michael Arteta sier at kvaliteten på Fenerbahce-bundet playmaker vil bli savnet | Fotballnyheter

I følge Michael Arteta vil Mesut Ozil alltid ha en «flott historie» i Arsenal, og kvaliteten hans vil bli savnet i klubben.

Gunners hovedtrener Ozil sa at han ville gi sin «klare mening» om avtalen når han fullfører karrieren. Den tyrkiske klubben forventes å flytte til Fenerbahce.

Da sommeren var i ferd med å utløpe – med Ozil forventet å overføre som gratisagent når Arsenal-kontrakten utløper, ble den avsluttet og avsluttet hans åtte år lange periode i London.0:37

Ozil hadde på seg et Fenerbahce-skjerf da han ankom Tyrkia før hans etterlengtede trekk fra Arsenal.

32-åringen har spilt en nøkkelrolle i Arsenals FA Cup-suksess de to første sesongene, men han har ikke spilt siden mars 2020, da Arlette’s unge spillere – spesielt Emily Smith Rowe – har vært Ossells sentrale angripende midtbanespillere.

Ozil er ikke registrert i Arsenals Premier League- og Europa League-lag denne sesongen, og vil være fri til å snakke med andre klubber fra begynnelsen av januar med Gunners-kontrakten som skal utløpe om sommeren.2:48

Michael Arteta berømmet prestasjonen til sine unge Arsenal-spillere i 3-0-seieren over Newcastle.

Artetta sa: «Mesut må fullføre medisin i Tyrkia. Noe mer papirarbeid må gjøres, men det er ikke en bar – kvaliteten på Mesut vil bli savnet.

«Han er en flott spiller med en stor historie i denne fotballklubben. Hvis han avslutter kontrakten når det skjer, vil jeg gi ham min klare mening om det.»

Carra: Ozil’s avgang hjelper den største lønnsregningenMesut Ozil arkivbilde Arsenals arkivbilde datert 02-02-2020, Mesut Ozil kommer til Premier League-kampen i Burnleys Turf Moor.1:32

Jamie Carragher mener Arsenal vil begynne å slå ned på lønnsregningen når Ozil flytter til Fenerbahce slutter

Apropos Mandag kveld fotball Deretter Arsenals 3-0-seier på Newcastle I Premier League mener Jamie Carragher, ekspert på Sky Sports, at Gunners begynner å adressere sin «største» lønnsregning med Ozils umiddelbare exit.

Han sa: «Jeg snakker ikke om Mesut som spiller, vi utforsket ham mye, han hadde noen gode øyeblikk i en Arsenal-skjorte. Jeg sa for noen uker siden, Arsenal burde komme ut nesten på den andre siden med Michael Artetta for å gå gjennom smertene, og jeg tror lønnsregningen i klubben – Dette er enormt.

“Jeg var kritisk til noen av spillerne Arsenal brakte inn, hvordan det var et problem for lønnsregningen – David Lewis, Willian, gamle spillere.

«Jeg tror det kommer til å bli vanskelig for dem å komme inn i Champions League de neste to årene, men som en Arsenal-supporter vil de se mer av laget når de er yngre. Du føler bare noen få sekunder mer enn du ser spillerne. Så er det en følelsesgod faktor, da Du forstår det som supporter.

Filbilde av Arsenals Mesut Ozil datert 25-11-2018 under Premier League-kampen på The Vitality Stadium i Bournemouth.
Bilde:
Ozil har ikke spilt for Arsenal siden mars 2020

«Når jeg ser på Arsenal nå, kommer det et smil i ansiktet mitt, og du vil at disse unge guttene skal prestere bedre. Jeg vet at Arsenal-supporterne ikke ser på dem vil være enkle de neste ukene – en tøff ting for dem er innredningen og de vil sannsynligvis miste et par. , Tegn et par, vinn et par, Arsenal blir slik denne gangen – men som en Arsenal-supporter tror jeg når du liker det du ser, det er typen mennesker du har på laget.

«Jeg tror hvordan de vil føle seg om disse unge spillerne nå. Utgangen av Mesut Ozil er bare begynnelsen på å få lønnen under kontroll.»

Analyse: Ozil etterlater motstridende Arsenal-tradisjoner

Sky Sports «Nick Wright:

‘Ozil hadde alltid forskjellige sider ved ham. Bra er dårlig. Kjevefall og kløe i hodet. Men noen spillere kan matche hans tekniske evner. Noen kan til og med se spillet slik han gjør, enn si å gjøre de tingene han gjør med ballen ved føttene.

De to første årene hans i Nord-London førte til back-to-back FA-trofeer på begge sider av VM-seieren med Tyskland. Men på et personlig nivå var det bare hans tredje som virkelig klikket på ham i Arsenal. En narkotikautstilling av hans håndverk og kreativitet sesongen 2015/16.

I løpet av den kampanjen hadde Ozil en direkte hånd i 28 av 45 opptredener. Han gjorde 19 assists i Premier League, kort av Thierry Henrys rekord, og skapte 146 sjanser, en massiv total, den høyeste på en sesong siden han begynte å ta Apta-poster for to tiår siden. «

Følg januaroverføringsvinduet med Sky Sports

Vinteroverføringsvinduet vil være åpent mandag 1. februar klokken 23.

Følg alle nyheter og analyser Sky Sports News Og på tvers Sky SportsDigitale nettsteder inkludert vår forpliktelse Overføringssenter Blogg.

READ  Formel 1 | USA, EL2: Leclerc i en økt dedikert til Pirelli

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *