Mesut Ozils Fenerbahce-trøyenummer og nye kontraktsdetaljer ble avslørt etter Arsenal-utgangen

Det forventes at 32-åringen vil fullføre oppdraget for de tyrkiske gigantene mandag og signere en avtale på $ 350 000 dollar i uken med Arsenal.

Det er forstått at Ozil har brukt rundt 7 millioner dollar på å utrydde Emirates Stadium, 10 måneder siden han sist dukket opp for klubben.

VM-vinneren gjør en gratis overføring til Istanbul og har gitt et stort hint om hva hans nye trøyenummer blir.

Ozil har hatt nr. 10 i Arsenal siden avgangen til Jack Wilshere i 2018, som har vært hans favoritt trøyenummer gjennom hele karrieren.

I Fenerbahce er imidlertid spissen Empwana Samata iført nr. 10. Ozil twitret en enkel ’67 «med en rød hjerteemoji på søndag – et nummer som for øyeblikket ikke er valgt på laget.

Hvorfor nummer 67? Det starter med ’67», postnummeret til Chongultak, Ozils hjemby i Tyrkia.

Det er også verdt å merke seg at Samatas lånestav fra Aston Villa avsluttes om sommeren, som slipper nr. 10 for neste sesong.

Ozil skal ha tatt en kutt på $ 285 000 i uken for å bli med i Fenerbahce.

Men ikke vær for opprørt over ham. The Mirror rapporterer at han vil motta en signeringsbonus på 4,5 millioner dollar på den første fordelen av en høyt oppmuntret kontrakt.

Tyrkias to beste plasseringer – og 45.445.000 med ligatitteleier – Ozil vil motta 5.000 225.000 hvis Fenerbahce kvalifiserer seg til Champions League.

READ  Ny miljøskandale i Qatar: Shuttlefly hvert tiende minutt for å bringe supportere til møter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *