Meta Quest Pro: målrettet annonsering takket være øyesporing?

For øyeblikket, i Meta, er metaverset mye penger investert, men det er ingen inntekt ennå. Mark Zuckerbergs nye mani tiltrekker seg tvil og kritikk, men selskapet har stor tro på det og kunngjorde nylig sitt nye VR-headset, Meta Quest Pro. Og ifølge noen rapporter vil selskapet åpenbart vurdere å bruke all tilgjengelig data for å tilfredsstille sin virksomhet modell basert på målrettet annonsering, som starter med øyesporing.

Meta har dermed publisert sine retningslinjer for personvern angående Quest Pro. dokument Forklare: «Vi samler inn ytterligere data om hvordan du bruker headsettet ditt (inkludert øyesporing) for å hjelpe Meta med å tilpasse opplevelsene dine og forbedre Meta Quest.» Hvis selskapet ikke eksplisitt nevner målrettet annonsering, brukes begrepene som «tilpass opplevelsene dine» de refererer til det mesteparten av tiden i Mark Zuckerberg og hans samarbeidspartnere.

Da kan øyesporingsdata brukes «for å forstå om folk samhandler med en annonse eller ikke»som Metas sjef for globale anliggender Nick Clegg forklarer i et intervju med økonomiske tider. Kombinert med algoritmer for å lese brukernes følelser og interesse for blikket deres, kan disse dataene ta målrettet annonsering inn i et felt som aldri har vært utforsket før. Men for å utnytte disse dataene, må Meta fortsatt lykkes med å skape mer enn bare en markedsføringsmode for metaversen. Publikum må også overbevises.

READ  Sosialdemokratiet tar tak i det gamle høyborget i Nord -Europa

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *