Metalmusiker Andrea Meyer tar over – slipp

Forsvinning

Artikkelen er forbeholdt abonnenter

Den tyske artisten Andrea “Nebel” Meyer, en av de fem menneskene som ble drept av en dan i Kansberg 13. oktober, har vært kjent som den “hedenske” metalscenen siden midten av 1990-tallet.

Død av kniven, en forfedreteknikk … Tysk musiker Andrea Meyer er så interessert i de triste og fryktelige motsetningene, eldgamle tro og okkulte filosofier at hun injiserer elektroniske innspill i albumene sine som har utviklet seg gjennom årene mellom det mørke miljøet og hedenske neophos. Fem mennesker er drept i et angrep på Espen Anderson Bradon 13. oktober i Kansberg, Norge, vest for Oslo.

Andrea Meyer ble født i Tyskland i 1969 og vokste opp i England. Barndom og ungdom inspirerte henne, som hun forklarte Til nettstedet Powermetal.de : “Merkelige, mystiske opplevelser, de våte og mørke gatene i London, rare drømmer, triste følelser.” Cures musikk markerer henne også sterkt. Han er en hyppig besøkende i London underjordiske, esoteriske grupper og samarbeider med mange av de mest kjente historiske organisasjonene i black metal -scenen: synger for den engelske Gradle of Fyke …

READ  Norge oppfordrer innbyggerne til å forlate Myanmar

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *