MGP 2021: Will Ferrell vil ha Norges Eurovision-utvalg – og roper på Dix og Raine Alexander

Han er den store kjærligheten til Hollywood-stjernen til Eurovision. Nå Vil Ferrell Han har offentlig bekreftet at han ønsker at Norge skal velge Eurovision Melody Grand Prix Kan være enda større.

Skuespiller – Også kjent som Lars Eriksong fra Netflix-filmen Eurovision Song Contest: The Story of the Fire Saga – Filmet et kort klipp for NRK før kveldens finale.

Will Ferrell vil ha Norges Eurovision-utvalgsmelodi Grand Prix

«Du vet at jeg liker Eurovision, men fortsatt melodiøs Grand Prix,» sier han og leker med et trendy tømmerhuggerskjegg.

«Du har så mange vakre, vakre – eller skal jeg si interessante – sanger. Disse englevingene – det vil si at de var vakre i Dix, var de ikke? Og de onde øynene på Raine Alexander. De er veldig skumle.»

«Men fremfor alt elsker jeg den fantastiske verten Corey Magnus Berg og rulleskøytene hans.» Mye Swords of Glory, Ikke sant?

Will spøkte nylig at han hater Norge i en leken Super Bowl-annonse for General Motors. Virksomheten er kreditert Norges fantastiske prestasjon med å kjøpe elektriske biler og hans ønske om å hjelpe oss med å innhente USA.

“Vi kommer til å knuse dem Lugers, ”Sier han når en av GMs elektriske biler treffer veien.

Wills kjærlighetsaffære med Eurovision har blitt dekket i detalj de siste månedene Fire Saga.

Will, som tilbrakte mange år med å forske på og utvikle Netflix-filmen, kommer til å spille hovedrollen i Comedy Movie Star 2020! People’s Choice Awards. Hans karakter Lars var kanskje ikke den mest talentfulle sangeren, men den virkelige livsskuespilleren bak ham har absolutt gjort innflytelse i å gjenopplive ham.

READ  Hvordan se Gateshead Diamond League-show

Filmen vant strålende kritikker for musikken og fikk en ønskelig Grammy-nominasjon. Recording Academy of America nominerte den i kategorien «Best Package Soundtrack for Visual Media». Med ordene til den vanlige mannen er dette typen for det beste filmlydsporet.

Elsker du buen til MGP 2021? Hva er favorittøyeblikkene dine? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *