MGS4 på PlayStation enn Xbox: Hideo Kojimas valg av avtale med Sony | Xbox One

Metal Gear Solid Ownership er et av de mest innflytelsesrike i videospillhistorien, og det vet hvordan man kan overføre årene fra 2D-eventyrformelen til den bredere åpne verden. Metal Gear Solid vs.. Den hemmelige lisensen laget av Hideo Kojima har historisk sett vært assosiert med Sony, men i dag har det kommet informasjon om Metal Gear Solid 4 som ble utgitt eksklusivt i 2008 for PS3.

Les mer: Hvordan Xbox avviste Marvel og presset Spider-Man til PlayStation

Hideo Kojima er ansvarlig for å kansellere MGS IV-porten på Xbox 360

Informasjonen er hentet fra boken «Den endelige historien til videospill bind 2» Utgitt 24. august 2021 og regissert av Steven L. Kent skrev. I denne boken blir Ryan Beaton, tidligere utvikler av Kojima Productions, intervjuet av forfatteren, og han uttaler spesifikt:

«Bransjens håp er at Sony vil få en spesiell avtale for spillet, men det er det ikke.

Derfor finner vi at Hideo Kojima ikke har signert noen eksklusiv avtale med Sony, og stiller dermed spørsmålstegn ved ansvaret for fraværet av Xbox 360-versjonen. En port for Microsoft-konsollen. Men hvorfor skulle Kojima benekte dette?

Som det står i den Det blir tråd Etter å ha fått denne historien til å dukke opp igjen, må vi snu en side igjen Eurocomer-artikkel Datert mai 2013. I sistnevnte tilfelle uttalte Hideo Kojima at det ikke var mulig å gi den ut på Xbox 360 på grunn av diskstørrelse. Ifølge ham tilsvarer en PS3 Blu-ray 7 DVD-er på en Microsoft-konsoll. Det er vanskelig å vite om denne påstanden er den eneste grunnen til dette valget. Vi vet imidlertid at denne avgjørelsen ble tatt av Hideo Kojima og at ingen avtale med Sony tvang ham til å gjøre det.

READ  Luftforsvarets krigsspill, tekniske tester for å evakuere arktisk strategi - sikkerhet bryter sikkerhetsbrudd

Etter det, Metal Gear Solid V, Metal Gear Rising: Revenge og Metal Gear Solid HD Collection (Metal Gear Solid 2 og Metal Gear Solid 3: Snake Eater Compilation) på Microsoft-konsoller. Det gjenstår å se hva som vil skje med Kojimas fremtidsplaner rundt denne prestisjetunge lisensen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *