Michael Miraglia er det nye ankeret til RTL Info

Ett ikonisk ansikt til kjeden forlater, men et annet kommer. I følge vår informasjon skal Michael Miraglia snart presentere helgens utgaver RTL informasjon I stedet for Salima Belabas og Simon François. Nyheten er bare halvparten så overraskende hvis du kjenner livet til en journalist. Tidligere anker Hva bryr jeg meg!Michael har gjort det klart at han nå ønsker å fokusere mer på nyhetsprogrammer som Miraglia Reportere, 19.50-magasinet han har vært vertskap for og produsert i over fem år. I løpet av sin tid i RTBF produserte journalisten flere reportasjer Sentrale spørsmålsørget for Daglig Men JTs også, dvs 6 minutter Og dette 12 minutter.

På ettermiddagen bekreftet RTL Belgium opplysningene. «Jeg er spent på å ta fatt på dette nye eventyret omgitt av et dynamisk og entusiastisk team.sier Michael Miraglia. Jeg investerer alltid 100 % i journalistikkprosjektene mine, til fordel for umiddelbarhet, strenghet og kreativitet. Muligheten jeg har fått i dag er en del av fortsettelsen av en ny næringsbevegelse innen RTL og jeg er veldig stolt og tålmodig over å kunne gjennomføre et slikt prosjekt.

«Michael har nå sluttet seg til RTL Info-redaksjonen for å lage de nye helgedagene. Han vil bringe sin visjon om informasjon nærmere belgierne og til tjeneste for deres daglige bekymringer. Han vil komme med utviklingen. RTL informasjon Mot nye narrative former»Philippe Roussel, nyhetssjef i RTL Belgium, fortsetter.

Michael Miraglia blir nå det eneste ansiktet til helgens utgaver RTL informasjon. Salima Belabas og Simon François vil være sekundære fra å presentere RTL informasjon Helg og vil fortsette journalistikk og reportasje innenfor RTL Infos redaksjon.

READ  Megan og Harry: Duke 'Besat' i et Oprah-intervju med kroppsspråkekspert | Royal | Nyheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *