Michael Schumachers «Første intervju» etter skiulykke kontroversielt, «Det er uakseptabelt»

Formel 1-stjerneMichael Schumacher hadde et rykte suksess. Han er flere ganger verdensmester, og vi teller ikke engang trofeene og medaljene hans. Faktisk kan ingenting stoppe ham! Dessverre tok denne seiersrekka en brå slutt.

Michael Schumacher hadde en forferdelig skiulykke

På søndag 29. desember 2013 Det markerer en forferdelig dag for mesteren. Mens han står på ski med sønnen Mick og tre venner, skjer det verste. Michael Schumacher går ned rundt tjue meter inn i et ukjent område og krasjer. Atleten treffer en stein og faller voldsomt, og knuser hjelmen fullstendig.

Kampen for livet fortsatte i lange måneder. Familien hans, som er svært tilstede, kan ikke skjule sin bekymring AktiviteterEtter Kunstig koma Helt. Siden den skjebnesvangre dagen har piloten aldri vist seg offentlig igjen. Faktisk er det mange rykter om ham.

Kona hans støtter ham hver dag

I 2021 ble det gitt ut en dokumentar for å hedre en av de største Formel 1-mesterne gjennom tidene. er tittelen Schumacher, og sendt på Netflix, deler han noen setninger fra sin kone, Corinna Schumacher. Hun sier spesifikt: » Jeg savner ham hver dag. Men han er der. »

Michael Schumachers kone fortsatte: «Han er annerledes, men han er der, og det gir oss styrke. Vi er sammen, vi bor sammen hjemme. Han blir behandlet. Vi gjør alt for å forbedre tilstanden hans og få ham til å føle familien vår, båndet vårt. »

Les mer:

READ  Christina, nonnen som skapte oppsikt på The Voice, har endret utseende totalt

Et intervju » Eksklusiv » Nettopp publisert

For noen dager siden fokuserte imidlertid atleten igjen på pressen Die Actuelle. I følge forsiden deres ga Michael Schumacher et eksklusivt intervju der de heter: «Første intervju! » På innsiden var det en dobbeltside dedikert til mesteren, som ville ha sagt: «Livet mitt har endret seg fullstendig.»

Problemet er at Michael Schumacher ikke ga dette intervjuet. Faktisk ville bladet ha generert atletens ord gjennom en kunstig intelligens. Det var nok til å skape en global kontrovers, som ikke unnlot å reagere på alle Internett-brukere. For dem kan denne handlingen beskrives«motbydelig»av«uanstendig», av«uakseptabelt» Eller «skam».

Den aktuelle artikkelen ble heller ikke signert. På slutten av teksten er kun dette angitt: «Sa Michael Schumacher virkelig alt selv? Intervjuet ble gjennomført på nettet. Via en side dedikert til kunstig intelligens (AI). Det finnes nettsteder hvor du kan chatte med kjendiser. » Så fans av piloten vil ikke være glade veldig raskt: idolet deres er borte Har fortsatt ikke kommet ut av stillheten. På den annen side svikter hans navn aldri fra å komme på forsiden til alle store aviser!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *