Michael Schumachers tidligere lagkamerat diskuterer den syv ganger verdensmesterens helse

Nesten 10 år etter hans forferdelige skiulykke, har vi fortsatt ingen nyheter om syv ganger Formel 1-mester Michael Schumacher. Nyheter om helsen hans er sjeldne, og slektningene hans kommuniserer ikke med omverdenen.

I følge Johnny Herbert må Schumachers tidligere lagkamerat i Benetton-stallen, Michaels sønn Mick Schumacher, være «i helvete» på grunn av farens helse, som han sa i et intervju på Ice 36.


videoer

«Michael Schumachers tilstand er også veldig trist for Mick. Det burde ikke være lett for Mick på grunn av det faren hans har oppnådd,» sa Herbert. «Å være omgitt av faren din som ung mann. Selvfølgelig hadde han ikke faren sin til å bruke det til å veilede ham. Mick hadde mye hjelp gjennom årene, men jeg tror han ville at faren hans skulle være der for ham. . »

Men den tidligere britiske sjåføren insisterte på at Micks situasjon var godt håndtert. «Han taklet situasjonen strålende. Det var mye oppmerksomhet i media for hvem han var, hvem han var. Og så var det forventninger knyttet til hva faren hadde gjort, og det prøvde han å leve opp til,» insisterer Herbert Hassel før tilbake til hendelsene på sin tapte reise.

«Han var under mye press, gjorde det ham bedre? Kanskje. Gjorde han nok da han var mot Kevin Magnussen? Sannsynligvis ikke. Derfor fungerte det ikke. Men, som Nick de Vries, er det alltid en mulighet å komme opp og få det unike løpet, som får folk til å tenke «Wow». Som en påminnelse er Mick Schumacher nå den tredje føreren hos Mercedes etter Lewis Hamilton og George Russell.

READ  De vil ha tilgang til det gratis, det første i Belgia!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *