Michel ber BIPT analysere den «potensielle faren» ved iPhone 12

Statssekretæren for digitalisering, Mathieu Michel, kunngjorde onsdag at han hadde bedt det belgiske instituttet for post og telekommunikasjon (BIPT) om å analysere den «potensielle faren» vediPhone 12en Apple-telefon trukket fra salg i Frankrike for å overskride grenseverdiene for elektromagnetiske bølger som sendes ut.

«Som statssekretær for digitalisering er det min plikt å reagere og sørge for at alle borgere i Riket er trygge og beskyttet mot enhver potensiell fare. Helse er et problem som aldri bør neglisjeres. Derfor tok jeg raskt kontakt med BIPT for å be dem analysere den potensielle faren ved Apples foreslåtte produkt.sa han i en pressemelding.

«For å støtte forespørselen min, som jeg anser som presserende, ba jeg om å undersøke alle enheter fra Apple-gruppen, så vel som fra andre merker i etterkant, analysere de elektromagnetiske bølgene som sendes ut av enhetene med hensyn til gjeldende europeiske forskrifter og foreslå korrigerende tiltak. med tanke på mulig etterlevelse«la til Mr. Michel (MR).

Han forsikret at han ville spørre BIPT»handle effektivt”hvis analysen avdekker en mulig helsefare. I Frankrike ba National Frequency Agency (ANFR) tirsdag Apple om å trekke tilbakeiPhone 12 starter 12 september, noe som indikerer at denne telefonen lansert i 2020 overskrider den regulatoriske grenseverdien med 1,74 watt per kilogram (W/kg).

belgisk

READ  Galaxy S21, S21+ og S21 Ultra er på salg

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *