Michelin-kokken Benoît Nyucy tar tømmene til den nye restauranten på Domaine du Chant d’Eole.

Domaine du Chant d’Eole legger ikke lenger skjul på ambisjonene sine: å bli en stor turistattraksjon i Vallonia og Belgia. For å nå dette målet inviterte Saint d’Eols administrerende direktør Hubert Ewbank Benoît Nyusi. Kokken, som ble tildelt en Michelin-stjerne i 2013 og bak ovnene til «L’Impératif» i Perules frem til 2. april, skal lede gastronomiavdelingen som integrerer «L’Brasserie» og den nye matrestauranten «L’Impératif of Aeolus». «. «.

Finn ut hvem René Redzepi er, en av de beste restauratørene i verden, i videoen:

Innovative retter basert på ferske og sesongbaserte råvarer

I en pressemelding forklarte Hubert Ewbank årsakene til valget hans: «Jeg ønsket å invitere Benoît, som jeg anser som en av de beste kokkene innen belgisk mat, til å bli med oss ​​for å åpne en ny side i domeneboken. Velkommen. En Michelin -stjernekokk og en ekte elsker av regionen. Det var tydelig at Benoît Nyusis retter er deres subtilitet. , kjent for eleganse og originalitet, takket være en kunnskap som kombinerer kreativitet og teknikk».

Kjøkkenet foreslått av Benoît Neusy lover å være oppfinnsomt, basert på ferske og sesongbaserte produkter, med vekt på lokale smaker og lokale produkter, samtidig som det gir «et kosmopolitisk preg».

Hubert Ewbank og Benoît Neucy på Domaine du Saint d’Yolle

En ny utfordring

Med sine nesten 50 år tar Benoît Nyusi fatt på en ny faglig utfordring. «Å bli med på Domaine du Chant d’Éole er en mulighet, et høydepunkt, en ny side å skrive, utrolige utfordringer å møte … og en uutslettelig glede å returnere til regionen jeg ble født. Å vise frem maten min i Chant d» Éole, ansett som en av de beste vingårdene i Europa, og for å vinne mange medaljer. vant og kåret til verdens beste boble i 2019. Jeg følger fullt ut filosofien utviklet ved Sant d’Eol. , som fremmer ideen om å koble sammen jorden med følelser. Dette samarbeidet er perfekt på linje med mitt DNA som håndverker, gründer.

READ  VREIDs Wild Northwest-film er tilgjengelig for salg eller leie; Inkluderer bonusmateriale

Benoît Neusy vil også være domenets kulinariske direktør, sammen med Philippe Schlosser fra Ferme du Coq, et eventsenter som arrangerer private arrangementer, bryllup og bedriftsarrangementer.

Det søkes også etter ansatte for å bli med i Domaine d’Eole-brigaden, og dermed jobbe sammen med Benoît Nyusi. Hvis du ønsker å søke, besøk nettsiden: chantdeole.be/jobs.

Praktisk informasjon:

Brasserie d’Eole åpner dørene 17. mai 2023 og Impératif d’Eole åpner 14. juni 2023. Hvis du ønsker å være blant de første til å oppdage disse nye funksjonene, registrer deg gjerne på nettsiden: chantdeole.be/limeratif-deole. Du vil bli varslet på forhånd om starten av reservasjonen.

Gå aldri glipp av noen livsstilsnyheter igjen sosoir.lesoir.be Abonner nå på våre temanyhetsbrev Ved å klikke her.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *