Michy Batshuayis skade er utelukket

Dessverre vil vi ikke se Belgias toppscorer på bortebane denne sesongen (15 mål) på banen på flere uker. Michy Batshuayi, som ble løslatt på båre under torsdagens Europa League-kamp mot Sevilla FC, vet nå alvorlighetsgraden av skaden hans: det ««Venstre hamstring sene rive»informerte Fenerbahçe etter å ha utført en MR på angriperen.

Mye av slutten av Red Devils-sesongen i Tyrkia er kompromittert ettersom han vil være på sidelinjen i minst 4 uker. Ikke desto mindre, med seks møter planlagt bare i mai, vil Fenerbahce håpe å gjenvinne det til tittelfinalen med Galatasaray. Inkludert sjokk på topp mot Dries Mertens.

Som en påminnelse er ikke Michy Batshuayi en del av listen annonsert av Domenico Tedesco denne fredagen. Den nye Red Devils-treneren hadde allerede bestemt seg for ikke å ringe opp den tidligere Roush før skaden hans. Batshuayi ble varslet av en telefon fra Tedesco onsdag, dagen før ulykken.

Fravær av Witzel og Batshuayi, tilstedeværelse av Lavia og Meunier, Pro League dårlig representert: vi analyserer Domenico Tedescos første liste

READ  Club Bruce betalte ஸ்ப 3,5 millioner til Caspar Nielsen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *