Microsoft har gitt ut noen spillpassstatistikker

Når Spillutviklerkonferanse, Microsoft grep inn i mange saker. I tillegg til presentasjonen hans ID @ Azure-program for uavhengige utviklere, Selskapet ga ut flere tall. Blant dem, innvirkningen av spillsjefer på spillernes vaner og deres sportsforbruk.

Stadig flere spillere

Som Eurogamers studie avslørte for noen måneder siden, har vi bekreftet at abonnenter spiller 40 % flere spill. Bruk 50 % mer på Microsoft Store enn ikke-abonnenter på tjenesten. De prøver 40 % flere spill med en økning på 30 % i antall testede spilltyper. I følge tilbakemeldinger fra Microsoft, 90 % av spillerne hevder å ha spilt spill som ikke ville ha startet hvis de ikke var med i spillet.

Når det gjelder spillene, er effekten av spillet pass også fordelaktig. Vi fikk vite at økningen i antall spillere vil være betydelig i løpet av de første 90 dagene etter at spillene er sluppet i bruk:

  • X3.5 for spill fra store utgivere
  • X15 for uavhengige emner
  • Gjennomsnittet er x8,3

GDC22_GamePass_Indy

I løpet av perioden 2017-2020 nådde veksten av uavhengige utviklerinntekter 300 %. I følge tall levert av Microsoft vil nesten 2/3 av denne økningen være relatert til GamePass.

Dette bør begynne å dempe frykten til mange spillere i videospillindustrien om denne nye økonomiske modellen. Spesielt ifølge Microsoft er spill fortsatt mulig selv om spillpasslisten ikke er integrert.

Flere Game Boss News:

READ  Utnyttelse av teknologi for å sikre vekst - Avis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *