Microsoft skal ha forsøkt å selge Bing til Apple

Google er standard søkemotor på iOS. Men i 2020 prøvde Microsoft å endre ting…

Hvert år mottar Apple betydelige pengesummer fra Google slik at Mountain View-firmaets søkemotor fortsetter å være standardalternativet når du bruker en iPhone. Vi vet ikke det nøyaktige beløpet, men estimatene varierer mellom 4 og 20 milliarder dollar i året, selv om det er mest sannsynlig at de ikke vil overstige 7 milliarder ifølge det amerikanske justisdepartementet, som forklart i en artikkel i Telefoner og.

Men, hvis vi tror en artikkel av BloombergMicrosoft ville ha forsøkt å endre denne situasjonen i 2020, med ganske blandede resultater. Faktisk er det ganske tydelig at Bing ikke har erstattet Google på iPhones og iPads ennå. Men hvorfor en slik fiasko?

Selvfølgelig kan vi anta at den økonomiske uventet av Google-betalinger har mye å gjøre med det. Men det ville også være et kvalitetsargument. Faktisk, i det minste før Microsoft investerte tungt i AI, returnerte Bing ofte mindre nøyaktige og mindre relevante resultater enn Google.

Hvis Google betaler en betydelig sum penger til Cupertino-selskapet, er det svært sannsynlig at Microsoft hadde måttet betale Apple enda mer for å få rett til å implementere Bing på iOS.

_
Følg Belgia-iphone på Facebook, Youtube OG instagram slik at du ikke går glipp av noen av nyhetene, testene og gode tilbudene.

READ  Xbox Game Pass-rival kommer angivelig neste uke

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *