Microsoft utvikler sine egne ARM-sjetonger – kan de endelig utfordre Apple igjen?

Bloomberg avslører at Microsoft har utviklet sine egne ARM-brikker, noe vi har etterlyst siden introduksjonen av Apples M1-brikker, ettersom de knuser Intel og Qualcomm.

Vi håper serverchips havner i de beste forbrukerproduktene

Selskapet samarbeider om Snapdragon 8C-brikker som er spesielt designet for Surface Pro X, men det er en maskin som er blitt knust av eldre maskiner, samt første generasjons Apple Silicon.

Farlig på forhånd «lekker» det faktum at Microsoft tar kampen mot Apple på alvor, og hvis du forstår hva vi sier, ser det ut til at det har gått en stund siden noen hos Microsoft lekket dette til seg selv.

Dette åpner en ny vår for Windows-PCer

Imidlertid ser Microsoft dette ikke bare for overflateserien, men også for sine Azure datasentre, som tjener mye penger for å bytte til kraftigere ARM-servermagneter.

Rapporten sier: Microsoft vil bruke ARM-design til å bygge sine egne serverbrikkesett (Amazon gjør det samme) – lenge tror vi Apple ikke har noe annet valg enn å konkurrere med Qualcomm.

Med det fortsetter Intels vei i aksjemarkedet: de er ned 6,3 prosentpoeng når nyhetene bryter – det vil si at de er helt nede. 22 prosentpoeng Bare i år.

Kilde:
Bloomberg

READ  Sveits slo Norge i blandet slalåmfinalen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *