Microsofts nye enhetlige Outlook-app for Windows er nå tilgjengelig for alle Office Insiders

Microsoft lanserte en ny enhetlig Outlook-opplevelse i mai, men var begrenset til Office Insiders i betakanalen og kommersielle kunder. Den begrensede tilgjengelighetskoden er borte fra og med i dag, da Microsoft nettopp kunngjorde at den enhetlige Outlook for Windows-opplevelsen nå er tilgjengelig for alle Office Insiders.

En annen bemerkelsesverdig kunngjøring om den nye Outlook-opplevelsen er at den vil være tilgjengelig for Inbox Mail-appen på Windows 10 og 11 for Windows Insiders i løpet av de kommende ukene. I mellomtiden kan Office Insiders nå bruke den oppdaterte Outlook-appen ved å sveipe Prøv Ny Outlook-bryterknappen øverst til høyre i deres klassiske Outlook for Windows-apper. Microsoft vil vise spesifikke høydepunkter for å hjelpe deg med det nye grensesnittet.

Som du kanskje allerede vet, kommer den oppdaterte Outlook-appen for Windows med flere spennende nye funksjoner. En av de bemerkelsesverdige endringene er støtte for personlige e-postkontoer fra Outlook.com, Hotmail eller Windows Live. Microsoft jobber også med å legge til støtte for e-postkontoer fra andre tjenester som Gmail, Yahoo, iCloud, etc.

Bilde: Microsoft

Den nye Outlook har også Quick Steps-funksjonen, som lar deg holde innboksen din ren og organisert. Dette vil spare deg for mye tid da det filtrerer bort det som er viktig for deg. På toppen av det har den strømlinjeformede båndalternativer, noe som gjør den mer elegant og enklere å navigere. Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer muligheten til å justere bredden på kalenderkolonnene dine. Den lar deg tilpasse hvor mye plass du skal gi hver dag ved å se detaljene i ukeplanen din.

Disse nye funksjonene er tilgjengelige i tillegg til det som allerede var implementert i forhåndsvisningen av Outlook-appen i mai. Du kan les mer om disse ferdighetene her. For å gjøre den generelle opplevelsen enda bedre, har Microsoft lovet å legge til mange nye funksjoner i nye Outlook i fremtiden, inkludert offline-støtte, muligheten til å søke etter mapper, støtte for filtyper, native ICS-filer og mye mer.

READ  Lugia og Ho-Oh Obscur Apex, masterstudie på Pokémon Go - Breakflip

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *