Milliardæren Bitcoins drøm er å forme hans forretningsimperium i Norge

Bitcoin følger en lojalitet til det norske industrielle knutepunktet, da en av landets rikeste mennesker alltid har omfavnet den kontroversielle kryptovalutaen.

Kejal, som startet som fisker for å skape om lag 5 milliarder dollar i formue i Norges utenlandske virksomhet, har allerede uttrykt sitt håp om at Roque, Bitcoin vil være “på høyre side av historien” her. Nå Acre ASA, Rocks industrielle investeringsselskap, sa at det var åpent for ideen om å akseptere avgifter i kryptovaluta.

“Vi er glade for denne teknologien,” sa Owind Eriksson, som har vært administrerende direktør i Agar i mer enn et tiår, i et intervju. Dette inkluderer forståelse av Bitcoin og blockchain basert på at den “endrer måten vi oppfører oss og markedene vi lever i”.

Agar, som eier oljeprodusenten, sier Erickson Acres PP & nylig integrert med grønn teknologi og fornybar energi har ennå ikke omstrukturert betalingssystemet, men “ting vil skje veldig raskt her,” sa Ericsson. “Jeg er ikke ny på ideen om å tjene penger i Bitcoin,” sa han.

Disse kommentarene representerer et lite sprang av tillit til Norge, der guvernøren i sentralbanken har kuttet bitcoin. I et intervju tidligere i år kalte guvernør Austin Olson det “for ressurskrevende, for dyrt og, viktigst, ikke bærekraftig.” Denne uken reiste Tesla Inc. bekymringer om CO2-fotavtrykket til Bitcoin-gruven. Konsernsjef Elon Musk – en tidligere fan av kryptovaluta – var motivert for å snu det.

Men Agar sier at Musks nylige kommentarer “ikke har endret noe.”

Hvis ikke, når

Roque, som eier nesten 70% av arealet gjennom sine holdingselskaper, sier at Bitcoins inntreden i den vanlige økonomien er uunngåelig. “Spørsmålet er ikke om, men når,” sa han Brev til aksjonærene Tidligere i år. Så Agar “må følge tidene,” sa han.

READ  Dagligvarer, kjøtt | Baconmangel i Norge:

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *