Min sannhet som regjeringskorrespondent

Hva var den ‘rasistiske’ overskriften i intervjuet som angivelig kom fra britisk presse, da mer enn en tredjedel av den ble hentet fra den uavhengige pressen og utenlandske medier? Storbritannias media overholder Independent Press Standards ‘Code of Conduct,’ for å unngå diskriminerende eller voldelig referanse til en persons rase ‘, så vel som alvorlige ærekrenkelseslover. Akkurat – britisk press fikk det aldri riktig. Men sosiale medier er sammenlignbare med det ville vesten, og publiserer de verste straffene daglig.

Derfor er det rart at et par i en slik sak, når de kommer med en rekke klager, inkludert å ta søksmål, i forbindelse med historier som de ikke en gang har lest, hevder at de er blitt tauset. Mens de nekter å ta noe ansvar, er det et lignende paradoks om et par som anklager ham for manglende selvrefleksjon.

I enhver normal verden vil informert skriving om slike saker bli klassifisert som en rimelig mening, men de som ikke har objektivitet på Twitter er bare klare for godt signal og manøvrering.

Da trollfeberen nådde sitt høydepunkt etter intervjuet, ble jeg innkalt av Robert Jobson, seniorstatskorrespondent for Evening Standard. ‘Ikke svar på disse sprellene,’ rådet han. ‘Det blir verre der. Se bak deg! ‘

Til tross for min generelle oppfatning av å true Macbeths, kan jeg ikke si at jeg ikke forstår oppdagelsen av at en nær venn har blitt misbrukt på nettet, ved å være min partner helt. Etter å ha diskutert hvor lang tid nissen burde ha sett henne, sa hun til meg: ‘Har du noen gang bekymret deg for at noen kan gjøre noe dårlig mot deg?’ Er, ikke før nå, nei.

READ  Danske fiskere utvist fra norske farvann, Oslo søker avtale etter Storbritannia | Politikk | Nyheter

Dette er trist selv for en kynisk gammel tidtaker som meg. De som faktisk vet hva som vekker interesse for karrieren min på sosiale medier, er enda verre. Ofte er dette de samme Charlottere som tror de ikke snakker om meg for den siste sladderen om den kongelige familien, og offentlig utgir seg for at det å lese noen slik dekning ligger under dem.

Mest skadelig av alt – i det minste ikke etter Pierce Morgan dro fra Good Morning Britain Etter en klage fra hertuginnen til ITV og Ofcom – er hele halapalu en erosiv effekt på ytringsfriheten. Når en tidligere skuespiller effektivt redigerer et britisk frokostprogram fra Montecito-herskapshuset på 11 millioner dollar, hva er det neste?

Hvis folk seriøst hadde anbefalt at kritikk av Meghan ville være rasemotivert, kan jeg ikke unngå å tro at vi 30 år senere står i fare for å danne raseforhold. Dette er hykleriet jeg får. De samme menneskene som bevisst tørket opp innenrikssekretæren da Priti Patel ble beskyldt for mobbing, forsvarer nå Meghan mot slike påstander og sa at hun rett og slett ble sidestilt med henne fordi hun var en ‘sterk kvinne med farger’.

Selvfølgelig skal mediene være ansvarlige for alt de rapporterer, og de skal holdes ansvarlige for det – men Harry og Megan har ikke noe monopol på sannheten fordi en nær venn og nabo som intervjuet dem for 7 millioner dollar fra CBS sa at de tok gode nyheter.

Hvis hun ikke vil undersøke ubalansen mellom Megan og Harry, noe som tyder på at noen spurte Archies hudfarge da hun var gravid, og at det skjedde før de giftet seg, må noen være det. En slik studie har et navn. Dette kalles journalistikk.

READ  Kate Middletons svar på noen som komplimenterer frisyren hennes, viser hvor relativ hun er

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *