Minst 7 mennesker ble drept og 20 er savnet etter at steiner falt på en turistinnsjø

Minst fem mennesker er drept og minst 20 er savnet etter at en del av en klippe kollapset på en båt med turister på en innsjø i den sørøstlige brasilianske delstaten Minas Gerais.

Fem dødsfall er bekreftet i denne tilstanden“Og”Det er anslått at 20 personer kan ha forsvunnet– Bortsett fra 32 personer som ble skadet, sa oberst Edgard Estevo da Silva, sjef for Minas Gerais brannvesen.

Ved middagstid brast en stor stein av veggen og falt på tre båter Furnace Lake, et populært sted for sin spektakulære parade av grønt vann og fjellvegger.

I dramatiske scener delt på sosiale medier kunne man se det nøyaktige øyeblikket da steinene falt på alle tre båtene, noe som skapte panikk blant passasjerene som så på scenen på de andre båtene.

I andre innlegg ser vi folk som advarer: «Like før stykket».Mange steiner faller“Og jeg oppfordrer de i båtene til å gå av veggen.

Av de skadde er ni innlagt på sykehus, hvor de ble avlyttet på stedet med diverse utstyr og dykkerstyrke. Søket ble stanset over natten av sikkerhetsmessige årsaker og vil gjenopptas neste dag.

Antall savnede personer ble estimert på grunnlag av “Bevis, reisebyråer og pårørendeSa oberst Estevo.

Kraftig regn de siste dagene i det sørøstlige Brasil har favorisert krasjet.

Capitolio-området ligger 300 kilometer fra hovedstaden Belo Horizonte, og tiltrekker seg mange turister med sine steinete ansikter, daler og fossefall.

READ  Nicolas Sarkozy beskyldt for ulovlig kampanjefinansiering Frankrike

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *