Minst en person ble drept og flere andre ble såret i det som ble kjent som Kabul -flyplassskytingen

Et våpenskamp brøt ut mellom uidentifiserte bevæpnede menn, vestlige sikkerhetsstyrker og afghanske vakter ved nordporten til Kabul flyplass mandag morgen da tusenvis av afghanere og utlendinger samlet seg på flyplassen for å unnslippe Taliban -regjeringen, sa den tyske væpnede styrken.

Det afghanske militæret sa på Twitter at en afghansk vakt var drept og tre andre såret i slaget som involverte amerikanske og tyske styrker, og at han var en av Taliban -militantene som hadde dødd mens de voktet på flyplassen.

Den tyske hæren sa at det ikke var noen skader på tyske soldater.

Det er ingen ytterligere informasjon, og det er ikke kjent hvem som utførte angrepet. Taliban åpnet ikke ild mot NATO eller afghanske tropper i nærheten av Kabul flyplass.

Flyplassen har vært en kaotisk scene siden Taliban inntok den afghanske hovedstaden 15. august, med amerikanske og internasjonale styrker som forsøkte å evakuere sivile og sårbare Afghanistan.

Søndag brøt Taliban -militante seg inn i en mengde på flyplassen.

Det siste dødsfallet kommer da Storbritannia personlig har presset USA i flere dager for å vurdere å utsette tilbaketrekningen fra Afghanistan. Press på Kabul flyplassTusenvis av afghanere samles fortsatt for å flykte fra Taliban.

Boris Johnson tirsdag personlig Be Joe Biden om en forsinkelse i å trekke seg Av amerikanske styrker.

READ  Biden News Live: Det hvite hus kutter Florida-regningen da Trump ikke klarer å bli med på Twitter igjen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *