Miriam Abel (ny stjerne) anklager Lona for å stjele sangen hennes (video)

© Dailymotion – L’instant Deluxe

Miriam Abel ble invitert til settet med «L’instant De Luxe» tirsdag 9. november. I 2005 ble New Star-vinner Lona anklaget for å ha stjålet sangen hennes. Loft Story-kandidatens hit «Comme, je t’aime» blir hans.

Miriam Abel sier at Lonas produsent Alain Williams også var hans tidligere produsent. Han ville ha spilt inn denne sangen til henne som den nye versjonen med tittelen Gloria KeinerFørst Både EN Pike“.

Jeg satte den på og gjorde et TV-program, gjorde en promotering, gjorde et show med Pascal Chevron (…) Med sangen Lona stjal fra meg, det er min sang “, sa hun førSamarbeid: «Den dagen hun vant loftet, ga de det til henne Gitt“.

I innlegget hans beholdt de stemmen min, de senket den litt, vi hører impulser, de som kjenner stemmen min hører stemmen min bak. New Star saksøkte imidlertid ikke den vinnende produsenten. «Stemmen min var så bortskjemt at jeg ikke klarte å forsvare meg (…) Advokaten min er med meg Det er: “Miriam, det er nytteløst, de har senket stemmen din så mye.”“.

Sangeren hevder å ha gitt sangen til produsent Lona uten å si at det var en annens sang. Hun la til.”Litt ekkelt“Jeg ser suksessen til singelen.

READ  Jake Gillenhall beskriver kjærlighetsscener med Jennifer Aniston: "True Torture"

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *