Mitchells Pizza Ranch for å legge til spillrom som en del av utvidelsesplanen

Etter godkjenning fra byens planlegging- og sonekommisjon for Pizza Ranchs forespørsel om et par varianter under mandagens møte, planlegger restauranten å legge til en tilbehørsbygning på 3.680 kvadratmeter. Etter planene skal det meste av tillegget brukes som lekeplass, mens en mindre del vil gi flere sitteplasser.

Kommissær Larry Jirsa ble utnevnt til arkitekten for tilskuddet. Jirsa avsto fra å stemme på avviksforespørslene og ga mer informasjon om tillegget.

“Eieren ønsker å legge til flere sitteplasser og først og fremst et spillrom,” sa Jirsa. “Vi ønsker å begrense prosjektet til det eksisterende nettstedet, slik at han kan komme videre.”

Sitteplasser inne i restauranten vil utvides til 235 når ferdigstillelsen til bygningen ligger på 502 E. Norway Ave. Arkaden vil også gi opptil 25 arkadespill, ifølge designutkast.


Matt Cerwick, eier av Pizza Ranch, understreket at avviksforespørslene ble gjort for å la tillegget begynne så snart som mulig. Prosjektplanen er planlagt å starte på våren og slutte på sensommeren.

“Vi prøver bare å sette i gang påbyggingen av bygningen. Med mengden klienter vi ofte ser, går vi noen ganger tom for plass til alle, spesielt under de store begivenhetene på Corn Palace, ”sa Cerwick. “Vi prøver å gjøre denne restauranten til et reisemål som har noe for enhver smak. Spillrommet vil være et flott tillegg for barna og åpne det for folk å ha bursdagsfester og andre arrangementer. “

Med tillegg av bygningen vil parkering reduseres med fem plasser til 73.

“Når tillegget er lagt til, vil det ta noen mellomrom. Jeg ble informert om at vi har to handikapplasser, men dagens krav sier at vi trenger tre, ”sa Jirsa og bemerket at en tredje parkeringsplass for handikap vil bli lagt til.

READ  Forskere oppdager unik Cornish falgas

Mens parkeringsplassen vil være midlertidig mindre tilgjengelig, sa Cerwick at den planlegger å kjøpe en tilstøtende tomt mot nordsiden av bygningen for mer parkering i fremtiden.

“Vi ønsket å få en avvik for de nødvendige parkeringsplassene fordi den teknisk sett ikke oppfyller det som kreves for øyeblikket. Men med den ekstra parkeringen som skal legges til i nær fremtid, vil vi oppdatere alt til gjeldende kode, ”sa Jirsa.

Byingeniør Joe Schroeder har bedt om at avviket for parkeringsplassene blir sendt inn til plan- og sonekommisjonen hvis Pizza Ranchs plan om å kjøpe nærliggende tomt for ytterligere parkering går galt.

Byrådet i Mitchell vil avgjøre om forespørsler om avvik for utvidelsesprosjektet kan komme videre på møtet 15. mars.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *