Mithra har valgt ut tre kandidater til å erstatte konsernsjefen

JegDet Liege-baserte legemiddelfirmaet Mithra ser etter en etterfølger til sin administrerende direktør, Leon van Rompuy. Selskapet meldte i en pressemelding fredag ​​kveld at tre kandidater allerede er valgt ut.

Denne kunngjøringen kommer i kjølvannet av et to-dagers styremøte, på agendaen som var arven etter Mr. Van Rompay, som tok over den midlertidige ledelsen av selskapet i begynnelsen av 2021, etter grunnleggeren , François Fournieri, ble satt på sidelinjen. For mulig involvering i Nethi-saken.

Høsten 2021 ble det annonsert at Mr. Van Rompuy ville forbli administrerende direktør. Imidlertid rapporterte avisen De Tijd denne uken at noen aksjonærer ønsker å skille seg fra Van Rompuy. «Den nye administrerende direktøren i Mithra vil bli annonsert så snart som mulig,» heter det i uttalelsen.

Léon van Rompuy vil forbli i embetet inntil en etterfølger kommer og vil forbli kansler deretter, slik tilfellet er med Mr. Fournieri. Sistnevnte, selskapets hovedaksjonær, har angivelig kunngjort at han ønsker å forbli rådgiver for Mithra, «hvis den nye administrerende direktøren ønsker det».

Selskapet indikerte også at oppgavene til styremedlemmene vil opphøre ved slutten av generalforsamlingen. Utvelgelsesprosessen for nye kandidater er i gang og Mithra planlegger å legge til nye profiler til styret.

READ  Det norske pumpeselskapet Lakers kjøper Pump Supplies Ltd.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *