Mitsubishi Heavy Industries Engineering for å teste karbonfangstteknologi på Mongstat, et teknologihub i Norge

Tokyo – (Kommersiell ledning) – CO.2 På Amin-anlegget i Mongstad, Norge. Testkampanjen starter i mai.

Det proprietære løsemidlet som skal testes er KS-21D.M., “Et aminbasert adsorbent brukt i den avanserte KM CDR-prosessenD.M.Kansai Electric Power Co., Inc. Nylig opprettet av MHIENG i samarbeid med (Kepco). Norge, et av de mest avanserte land i verden når det gjelder CO-miljøbestemmelser, vil demonstrere sin langvarige bruk2 Capture, på jakt etter kommersialisering innen 2021. Sammenlignet med forrige KS-1D.M. Løsemiddel, som er godkjent på 13 kommersielle anlegg levert av MHIENG, KS-21D.M. Den har mange positive egenskaper som lav ustabilitet og høy stabilitet mot nedbrytning. Det nye løsningsmidlet forventes å implementere reduserte driftskostnader og andre økonomiske fordeler.

CO om gangen2 Fangstkravene utvides i Storbritannia og Europa, med toppmoderne fasiliteter og spesialisert DCM pilotprogram som bekrefter KS-21D.M.Vurderer levetiden og dens miljøpåvirkning, og gir dermed MHIENG sine bemerkelsesverdig høye CO-relaterte tekniske data2 Opptakshastighet. Testprogrammet vil gjøre det mulig for MHIENG å sette en tidsplan for KS-21D.M.Kommersialisering åpner for utvidelse av ordre i det britiske og europeiske markedet.

Siden oppstarten i 2012 har TCM blitt utstyrt med verdens største mengde CO2 Fangsttesteanlegg har gitt brukerne grundig kunnskap, avansert analyse og avansert analyseteknologi knyttet til sporstoffer av utslipp. Dataene som er samlet inn gjennom testing, har mer enn 1000 typer og bidrar betydelig til kommersialisering av absorbere.

I en kommentar til den nye avtalen med DCM kommenterte MHs konsernsjef Kenji Teresa: “MH-konsernet styrker i dag sin innsats innen energiomdannelse, og hjelper til med å realisere en global karbonnøytral verden. Gjennom årene har MHIENG jobbet for å redusere CO2 Utslipp fra gassutslipp bruker den sofistikerte teknologien. I dag har vi pålitelige og økonomisk levedyktige karbonfangstteknologier støttet av mer enn tre tiår med forsknings- og utviklingsaktiviteter og en sterk oversikt over kommersielle anlegg over hele verden. DCMs store kunnskap og erfaring innen miljøkonsekvensanalyse og dets sofistikerte testmiljø vil forbedre CO-nivåene våre.2 Hjelper med å fange opp teknologier ytterligere og akselerere forretningsutvidelse i viktige britiske og europeiske markeder. Vi forventer at det nye testprogrammet vil bidra til realiseringen av karbonnøytralitet de neste årene. ”

Ernst Peter Axelson, administrerende direktør i DCM, ønsket også det nye samarbeidet velkommen. Det er veldig gledelig at en ledende fangstteknologutvikler som MHIENG har valgt TCM som arena for deres karbonfangsteksperimenter. Våre ansatte er klare til å sikre at testene blir utført effektivt og å gi ekspertråd gjennom hele kampanjen. ”

Om KM CDR-prosessen

MHI Group Kansai Electric Power Co., Inc. Med KM CDR-prosess med 13 kommersielle anlegg, er den verdensledende innen utrulling av karbonfangstteknologi. Ytterligere to anlegg er under bygging.

https://www.youtube.com/watch?v=9PtnuRWOQAY&t=1s

DCM tilbyr tilpassede testanlegg

Testanlegg for TCM for CO2 Fangsten består av et aminanlegg, et kaldt ammoniakkanlegg og et område for nye, underjordiske modulære fangstteknologier. Amin og kalde ammoniakkplanter fanger CO2 En kjemisk væske kalt et løsningsmiddel, som inneholder vann og amin- eller ammoniakkbaserte løsninger. Fra og med 2021 vil plattformen for modulære teknologier brukes til å teste teknologier som membraner og adsorbenter (CO-bindende faste stoffer)2).

DCM bruker to forskjellige industrielle direkte røykgasskilder (flytende katalysatorfyrverkere og integrert sirkulerende gasturbin) fra Equine-raffineriet i Monstad, med forskjellig innhold av CO2.

Amin-anlegget er en enhet med felles evner utviklet for å fungere som demonstrant for løsemiddelbaserte fangstteknologier. Enheten har hittil blitt brukt av fem teknologiske utviklere i tillegg til vitenskapelig eksperimentering med ikke-proprietære løsemidler (monoetanolamin og Cæsar 1) for å hjelpe det globale karbonfangstsamfunnet.

READ  Tucson Tech: U.A. Forretningsnyheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *