Mitsubishi Heavy Industries Engineering tester nå karbonfangstteknologi

(Kreditt: Pixie)

Mitsubishi Heavy Industries Engineering (MH) Technology Center, en del av Mitsubishi Heavy Industries (MHI) Group, har inngått en avtale med Technology Center (MCH) om å teste sitt proprietære løsemiddel for CO2-fangst ved Amin-anlegget i Mongstat, Norge. Testkampanjen starter i mai.

Det proprietære løsningsmidlet som skal testes er KS-21, et aminbasert adsorbent brukt i “Advanced KM CDR Processing” som nylig ble utviklet av MHIENG i samarbeid med Kansai Electric Power Co., Inc. Norge er på jakt etter kommersialisering innen 2021, noe som vil bevise sin langvarige bruk. Sammenlignet med det forrige KS-1-løsningsmidlet har KS-21 som ble vedtatt på 13 kommersielle anlegg levert av MHIENG mange positive egenskaper som lav flyktighet og høy stabilitet mot nedbrytning. Det nye løsningsmidlet forventes å implementere reduserte driftskostnader og andre økonomiske fordeler.

I en tid da CO2-fangstkravene utvides i Storbritannia og Europa, vil pilotprosjektet ved DCM bekrefte levetiden til KS-21 og vurdere miljøpåvirkningen, og dermed gi tekniske data relatert til dens betydelig høyere CO2-fangst. Pilotprosjektet vil gjøre det mulig for MHIENG å sette en tidsplan for kommersialisering av KS-21, som vil bane vei for utvidelse av ordrer i Storbritannia og det europeiske markedet.

READ  Oppo se suma al diseño de celular plegable para competir con Samsung

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *