M&Ms alfabet, ferdig! Og grunnen er overraskende…

«M&M’s Wake Up»

En annen kontrovers ble født med utgivelsen i begynnelsen av januar av et sett med begrenset opplag med M&M-er som bare inneholder fargene til kvinnelige karakterer (grønn, brun, lilla). «M&M’s Woke are back» nølte ikke med å utfordre Tucker Carlson, en av stjerneankrene til Fox News Channel, kjent for de svært konservative posisjonene til mange av stjernene.

Han la til et lag og hevdet at «Green kunne ha vært en lesbisk» og «Lilla var feit.» Et år tidligere hadde Tucker Carlson allerede sprengt M&M for å bytte ut Greens hvite støvler med joggesko, noe som gjorde henne mindre attraktiv. På M&Ms side er vi overrasket over å se så mye kontrovers rundt merkevaren at vi ikke forventet å «opprøre internett», sa han på Twitter mandag.

«Men nå forstår vi», la konditoren til, «Selv et par godterisko kan være polariserende». Gull «Dette er det siste vi ønsket, fordi målet vårt er å bringe folk sammen,» M&Ms sa. «Som et resultat har vi bestemt oss for å sette rollene på pause på ubestemt tid.», annonserte selskapet. De animerte skapningene vil bli erstattet av skuespillerinnen og komikeren Maya Rudolph i den nye annonsekampanjen.

Menneskelig dumhet kjenner definitivt ingen grenser…

READ  Sharon Stone på veldedighetsarrangementet i Ukraina

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *