MNMs avgjørelse i PSG? «Jeg ville ikke bli overrasket om Gaultier forteller Neymar at hans plass er på benken»

PSG kan puste lettet ut i Ligue 1 etter å ha knust Marseille 0-3 på Velodrome. Spesielt vellykket med de utmerkede Lionel Messi og Kylian Mbappé som vekker det parisiske angrepet til live. I fravær av Neymar, fortsatt skadet, synder begge. Dette reiser tvil om kompatibiliteten til PSGs magiske trio.

«Foran er det bulevarder når Messi finner Mbappe når det bare er to igjen»Daniel Riolo forklarte på Afterfoot på RMC Sport søndag kveld, «Men dette er ikke nytt, vi har alltid visst at de tre ikke kan spille sammen og det går ikke.

I følge en populær RMC Sport-spaltist, «plikt til å reformere dem», selv om Riolo håper søndagens opptreden mot Marseillais vil endre situasjonen. «Jeg utelukker ikke at Christophe Caltier forsto det og sa til Neymar da han kom tilbake: «Sir, din plass er på benken». For alle tre kan ikke spille sammen.

Neymars skade kan være en velsignelse i forkledning for PSG foran Champions League 16-delsfinalen mot Bayern München 8. mars.

Christophe Galtier rasende, ønsker å kjempe mot Marseille-supporter (VIDEO) Lionel Messi kan forlate Europa denne sommeren på slutten av kontrakten med PSG

READ  Transfer Window Diary (07/01): Godinho returnerer offisielt til Premier League

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *