Mold uten sjanse mot Arsenal – scoret igjen etter en god første omgang – VG.

(Mold – Arsenal 0-3) Da Mold møtte Arsenal på Emirates, tapte de 1-4 etter en god første omgang. I Moldova åpnet også hjemmelaget bra, men tapte igjen etter nok en andre runde.

Mole åpnet kampen mot Arsenal på Agar Stadium, veldig nær å score i de første 45 minuttene. Spesielt på sjansen til midtbanesjef Sheriff Xinyan.

Magnus Wolf Ikrem scoret fra straffemerket og plasserte ballen i øvre venstre hjørne. Der stormet Xinyan inn, men fra to meter klarte han ikke å sikte ballen. Avslutningen kom fra bakerste stolpe, og havnet i klipp av Arsenals islandske keeper Runner Rannerson, som var i motsatt posisjon.

I andre omgang var Arsenal imidlertid veldig sterke og slo til slutt Moldova 3-0.

– Vi er stolte av å gå ut her og gjøre en virkelig innsats. Dessverre er vi ikke gode nok, men dette er ting vi trenger å lære raskt, sier Mold-trener Erling Moe.

Les mer

Arsenal-sjef roser Norge: – Enormt potensial

Etter at de trodde en avgjørelse ble blokkert ulovlig med den ene hånden, ropte hele Molde-leiren for et straffespark i et hjørne. TV-bilder viste David Lewis komme ut med den ene hånden og gjøre klar kontakt med ballen.

– Jeg vet ikke. Jeg ser det ikke igjen, svarer Mo på spørsmål om den kriminelle situasjonen.

– I andre omgang er vi mer under press, og de får mye plass, og det skapes mer. Men med det å stå og lene litt, må vi få en solid sjanse til 2-1. Når vi får 3-1 i ansiktet, blir det tyngre på utsiden. «Vi kommer til å være i svært få antall i andre omgang,» sa Earling Moe til VG på en digital pressekonferanse etter forrige kamp mot Arsenal.

READ  Dette toget tar deg med på en 11-dagers reise til polarsirkelen

I likhet med det forrige oppgjøret mellom de to lagene, ble det reversert etter sidebytte.

Fem minutter ut i andre omgang fikk Nicola Babe ballen i bakerste stolpe. Fra 6-7 meter satte kanten ballen pent i det fjerne hjørnet for Arsenal 1-0.

Arsenal: Arsenal vant andre omgang mot Moldova. Foto: Swin Ow Akorneswak

Fem minutter senere ledet 20 år gamle Rice Nelson laget 2-0 fra London, men ble erstattet av innbytter Foller’s Bologna 3-0 etter 83 minutter.

Som et resultat led Moldova tap mot Michael Artetas Arsenal.

Arsenal topper nå tabellen etter fire runder. De står med full pott etter å ha vunnet alle kampene sine. På baksiden følger Molde med to seire og seks poeng. Rapid Wein og Dundal spiller sin kamp samme dag klokka 21.00. Hvis han vinner kampen mot Dundalk, vil Rapid Wein sende Moldova til tabellen.

– Det blir spennende. La oss nå se hvordan det går i Irland. Vi får bare full distanse. Vi visste allerede at det ville være mellom andreplass og oss raskt, så det ser ut til at det blir et løp overalt, sier Mo.

VG Rabattkoder

Forretningssamarbeid med Kickback.no

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *