Molly-May hack: Love Island stjerneur 8.000 betalt for overvåking av advarselsgruppe etter brudd på regler | Ends & Arts News

Love Island-stjernen Molly-May Hack har blitt advart om annonser i sosiale medier etter at det ble oppdaget at online 8000 elektroniske betalinger brøt offisielle regler.

Advertising Standards Authority (ASA) sa at premietrekningen av innflytelse han hadde for å nå 1 million YouTube-abonnenter ikke hadde blitt håndtert rettferdig.

Hack, Hvem dukket opp Island of Love I 2019 og i et forhold med Tommy Fury “ble han” med på showet, og annonserte i september 2020, og ga sine følgere muligheten til å vinne luksusartikler – inkludert Louis Vuitton-bagasje og en bærbar PC. Likte innlegget hans, abonnerte og merket en venn på hans sosiale mediekanaler.

Bilde:
Haag ble kjent på Love Island i 2019 og har nå millioner av følgere på sosiale medier

Stjernen, som har mer enn fem millioner følgere på Instagram, sa at gavene ikke var en del av en sponsoravtale, og at han betalte for dem.

En vinner ble valgt av et dataprogram, sa ASA, av 100 deltakere som var tilfeldig valgt fra ett land.

Overvåkningskomiteen sa imidlertid at den ikke fant noen bevis som viste at det første utvalget var inkonsekvent.

Tolv klaget over at ikke alle som kom inn hadde like sjanse til å vinne, og trodde ikke at de alle var inkludert i den “siste trekningen”. Klagere utfordret om prisen ble tildelt i samsvar med loven om muligheter og om kampanjen ble gitt på en rettferdig måte.

ASA bekreftet klagene på begge spørsmål.

Hague sa at han mener lønnen ikke er underlagt reglene fordi den ikke er en lønnet kampanje.

:: Abonner på bakgrunnspodcasten Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, Høyttaler

READ  Denne 'Monty Python's Life of Brian'-vitsen var så morsom at det var vanskelig å filme

Han sa at svaret på tilbudet hans var mye høyere enn han forventet, og han taklet det veldig bra når det gjelder antall påmeldte.

ASA-dommen sa: “Vi er forpliktet til å sikre at Molly-May Haags fremtidige kampanjer blir greid styrt, og at de virkelige vinnerne ble tildelt priser i henhold til tilfeldighetslover og under tilsyn av en uavhengig person eller en uavhengig person.”

Dette er ikke første gang han blir varslet av en hack-vakthund etter å ha mottatt et Instagram-innlegg Forbudt for brudd på annonseringsregler i 2020.

Sky News har kontaktet representanter for hacket for kommentar.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *