Monaco ønsker å bli kvitt Cercle de Bruges! – Hele fotballen

Siden 2017 har AS Monaco vært en viktig partner for Cercle de Bruges. Men den franske klubben, uten avkastning på investeringen, kunne tenke seg å gå i stykker.

Oppdatering: Cercle de Bruges valgte å avvise denne informasjonen. Les svaret deres her.

«Er ekteskapet mellom AS Monaco og Cheryl Brooks snart til slutt?», lurer på Head Ladsday News Denne mandagen. Ifølge en flamsk avis vil ASM ikke lenger investere i sin satellittklubb, 6 år etter å ha blitt reddet fra konkurs.

Faktisk har kapitalutvidelsen siden oppkjøpet i 2017 mangedoblet seg. På et tidspunkt, for tiden, eier Monaco 97% av sirkelen. Det ble investert ytterligere 15 millioner høsten 2022. Det har investert mer enn 50 millioner euro totalt. Men med opprykk i 2019 og deltakelse i Europa Play-offs 2 denne sesongen, har ikke Cercles sportslige resultater levd opp til forventningene og investeringene. I tillegg kunne ikke Brugge-spillerne tatt av Monaco spille noen stor rolle i A-laget.

Så ASM forbereder salget av sirkelen og fortsetter Head Ladsday News. Et selskap som er åpenbart fordi potensielle kjøpere ikke vil være legio. Klubben lider årlige tap, har ingen hjemmebane og spiller foran noen tusen tilskuere. Det appellerer ikke umiddelbart.

READ  Uten å tvinge (eller skinne), slår han ut standardmusen og går til 16. runde.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *