Moodie Davitt eZine: Beslaglegging av 3,6 milliarder euro for gratis markedsmulighet i Norge – Moodie Davitt-rapport

internasjonal. Velkommen til The Moodie Davitt eZine, reisebutikken. I denne utgaven vurderte vi muligheten for en 5-årig tollfri kontrakt på 3,6 milliarder euro på Norges flyplasser, da Avinor lanserte et anbud for virksomheten denne måneden.

En av de største detaljhandels-franchisene i verden, har vekket interessen til både store og små aktører, lokale og internasjonale.

Avinor-ledere snakker om mulighetsstudien for en kontrakt som står “som et fyrtårn i det frie markedets verden”, om forbrukernes etterspørsel, om selskapets økonomiske og kulturelle rolle, om deres ambisjoner om en “følelse av sted” i design og om forventningene deres til å gjenopprette trafikken.

Klikk på bildet for å åpne den siste utgaven av The Moodie Davitt eZine

I forkant av den kommende åpningen av den nye terminalen til Bahrain internasjonale lufthavn denne uken, ser vi på merkevarene og detaljhandelstilbudet i Bahrain Duty Free.

Vi studerer veien til bedring i detaljhandel og cateringvirksomhet på Nord-Amerika flyplass gjennom øynene til fire administrerende direktører for ledende selskaper i det regionale markedet. Og vi tar en titt på hvordan turismen tar seg opp i Asia-Stillehavsregionen ved hjelp av de nye anslagene.

Du finner også våre vanlige kolonner i partnerskap med CircleSquare, ARI og Tito’s Handmade Vodka i denne første Moodie Davitt eZine fra 2021.

Vennligst nyt denne utgaven med våre komplimenter.

READ  Manchester United svarer på Barcelona og Real Madrid snakker Erling Haaland

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *