Moodie Davitt eZine: Beslaglegging av 3,6 milliarder euro for gratis markedsmulighet i Norge – Moodie Davitt-rapport

internasjonal. Velkommen til The Moodie Davitt eZine, reisebutikken. I denne utgaven vurderte vi muligheten for en 5-årig tollfri kontrakt på 3,6 milliarder euro på Norges flyplasser, da Avinor lanserte et anbud for virksomheten denne måneden.

En av de største detaljhandels-franchisene i verden, har vekket interessen til både store og små aktører, lokale og internasjonale.

Avinor-ledere snakker om mulighetsstudien for en kontrakt som står «som et fyrtårn i det frie markedets verden», om forbrukernes etterspørsel, om selskapets økonomiske og kulturelle rolle, om deres ambisjoner om en «følelse av sted» i design og om forventningene deres til å gjenopprette trafikken.

Klikk på bildet for å åpne den siste utgaven av The Moodie Davitt eZine

I forkant av den kommende åpningen av den nye terminalen til Bahrain internasjonale lufthavn denne uken, ser vi på merkevarene og detaljhandelstilbudet i Bahrain Duty Free.

Vi studerer veien til bedring i detaljhandel og cateringvirksomhet på Nord-Amerika flyplass gjennom øynene til fire administrerende direktører for ledende selskaper i det regionale markedet. Og vi tar en titt på hvordan turismen tar seg opp i Asia-Stillehavsregionen ved hjelp av de nye anslagene.

Du finner også våre vanlige kolonner i partnerskap med CircleSquare, ARI og Tito’s Handmade Vodka i denne første Moodie Davitt eZine fra 2021.

Vennligst nyt denne utgaven med våre komplimenter.

READ  Angèle chatter live med fansen sin takket være denne nye Instagram-funksjonen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *