Mor strandet med barna sine, passene og telefonene deres stjålet fra hotellet, sier det er «forferdelig»


Sist mandag ankom Hailey og hennes to sønner den portugisiske øya Madeira, hvor de bestemte seg for å ta en velfortjent ferie. Vel fremme, mens de ventet på å sjekke inn, bestemte de seg for å gå en tur først, før de til slutt tok på seg badedraktene og dro til rommet sitt for å hoppe i bassenget.

Da de kom tilbake til rommet en halvtime senere, var dessuten familiens pass og telefoner borte. «Noen kom tydeligvis inn og tok alt. – Da jeg sjekket om vi hadde lukket døren ordentlig, så jeg at dørkarmen var tvunget opp fordi karmen var ødelagt, sier moren.

En forvirrende situasjon

Siden det virket umulig å løse situasjonen med hotellpersonalet, kontaktet Hayley Jet2 Holidays: «Jeg ble fortalt at disse tingene ikke skjer på Madeira, og jeg burde ha det bra siden jeg mistet dem. Jeg mistet ikke en lader, en telefon og tre pass, spesielt hvis jeg fant døren tvunget opp. »

Moren forklarer at politiet ikke er særlig hjelpsomme fordi de bryr seg mer om verdien av telefonen enn situasjonen til denne familien. Den unge kvinnen måtte betale €330 for å få nødpass til familien, i tillegg til alle ekstrautgiftene hun måtte betale under reisen.

Ekstra kostnad

Passet kommer ikke før på fredag, så hotellet mamma bodde på var fullt denne uken så hun måtte bestille et annet hotell. Hun vil savne dager med jobb på grunn av hendelsen, og barna hennes vil savne å gå tilbake til skolen.

En Jet2-talsmann sa: «Vi beklager å høre om Miss Frames opplevelse. Teamene våre har vært i kontakt med Miss Frame gjennom hele hendelsen og fortsetter å gjøre alt de kan for å støtte henne. Vær oppmerksom på at vi av databeskyttelsesgrunner ikke kan søke om nødpass på vegne av Miss Frame da dette må gjøres av klienten. Flyreisen kan kun bestilles etter at du har fått et nødpass fra den britiske ambassaden, da passet må samsvare med den spesifikke reisedatoen ellers vil det være ugyldig. »

READ  Ebola dreper fire i Guinea ved første sykdomsutbrudd på fem år Ebola

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *